Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 http://fakty.interia.pl/ciekawostki/news/nowy-rekord-swiata-w-calowaniu,924007,2943 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anonimek 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 Też tak sądzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sp...laj i przestań nudzić Napisano Czerwiec 10, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lalalalala 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 to co za problem:P:P znajdz dziewczyne i bedziesz mial to samo:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anonimek 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 Łatwo powiedzieć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lalalalala 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 nie lepiej marudzic zamiast wziasc sie w garsc i zaczac dzialac:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andrzej z Biłgoraja. 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 ja też się nie całowałem mimo że mam 23 lata:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jadzienka - wisienka Napisano Czerwiec 10, 2007 ja sie nie calowalam od 8 godzin. musze to nadrobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojej_ Napisano Czerwiec 10, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach