Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacekkkkkkkk

kobieta powinna zapomniec o wspolnym mieszkaniu kiedy nie ma pieniedzy

Polecane posty

Gość jacekkkkkkk
ja swoja dziewczyne nie utrzymuje i nie bede tego nigdy robil musi sama o siebie zadbac

Gość taka tam dziewuszka
najpierw to musiałbyś ją mieć;] bo dmuchana lala, to raczej ekonomiczna w utrzymaniu jest;]

Z tego co wyczytalem jestes niezlym skąpcem ..nie bylbys w stanie utrzymac nawet chomika a coz tu mowic o kobiecie :O

Gość jacekkkkkkk
kobieta jak jest zaradna to powinna sama sie utrzymywac bo kazdy stanowi o sobie

Gość taka tam dziewuszka
bredzisz;]

Gość realne az do bolu
znacie bajkie o jacusiu,..... ja cus tu wodki nie widze spieerdalaj jacus na drzewo bo cie osram

Gość moj chlopak jest docentem
jacus sobie chce sprawic dmuchana lalke ale jak sie dowiedzial ile kosztuje i ze musi splacic ja na raty to az zblad. cos lalka tez kosztuje:))

Gość realne az do bolu
przed chwila ogladalem na animals planet, ze sace wezy ponczosznikow maja dwa penisy, kuurwa ze facet ma dwa jaja, zamiast dwoch kutasow

Gość ewa minge
Po pierwsze jacus to tak jest od dawna ze to facet powinien zapewnic byt rodzinie zadbac aby czuli si bezpiecznie, a kobieta powinna chodzic do pracy rekreacyjnie(jak chce oczywiscie) po drugie zeby miec dziewczune to trzeba tez miec pare groszy i ppokazac ze staC GO NA POZADNY GEST WAM POLACY TEGO BRAK.randaka na taniego browca ciagna:) potem do niej do chaupy i juz to wasze zdobywanie.Mam meza obcokrajowca(jest zamozny) wszyscy mowia ze na kase polecialam a to nie jest tak,,,,, to on za mna biegal zdobywal, rozpieszczal i wkoncu powiedzialam Tak, pomogl mi ja jemu w prowadzeniu biznesu i jest git, ale to z naszymi polaczkami nie wyjdzie!! przyniesie ci taki 1000 i masz rozgospodarowac azeby do konca miesiaca styknelo i jeszcze powie ze hujowo wygladasz cos..... :)

Gość a seksu chcesz nieudaczniku
jacus nieudaczniku nawet rubli nie masz zaby jakiejs zaplacic przy autostradzie wiec sie wyzywasz, idz sobie zrob dobrze i daj ludziom zyc a nie wyladowujesz wlasne seksualno-ekonomiczne frustracje

Gość ewa minge
bidny jacus zna cie tu cale forum i sie nabija:) zwal se tam co masz i idz na spacer.

Gość żygać mi się chce jak to
czytam Wy baby dostałście już przywileje, choćby tą możliwość dobrej pracy. Czasy kiedy tylko mężczyźni mieli prawo zarabiać się skończyły więc zorientujcie się że też musicie same o siebie dbać to już nie XVIII wiek. Spójrzcie jak wyglądają damsko-męskie relacje na zachodzie! Kobiety są samodzielne i nie wymagają od mężczyzn sponsorowania bo taki schemat skończył się tam lata temu. Tak samo dlatego tamci faceci wolą kobiety ze wschodu. Mają z nimi mniej problemów. Za sponsorują studia a ona automatycznie zostanie ich wiernym psem. Żadna zachodnia dziewczyna by na coś takiego nie poleciała :classic_cool:

Gość ewa minge
czlowieku i jakim zachodzie mowisz??/ w dupie byles gowno widziales,sorki ale ponioslo mnie,najlepiej kurwa ,prac ,sprzatac dawac dupy na zawolanie rodzic dzieci(chyba w drodze do roboty)a potem tyrac na opiekunke bo maz powie do roboty obiboku!!!!!!!to poco to wszystko?? rodzina decyzja o dziecku??kobita powinna do 6 roku z dzieckiem byc.

Gość ok w takim razie jak mamy
palcic za siebie w restauracji, na pol czynsz i rachunki to kurwa we wszystkie dni nieparzyste faceci maja sprzatac, gotowac, myc kible i gary i zajmowac sie dziecmi, odbierac ze szkoly i odrabiac z nimi lekacje, rownouprawnienie a co :-)

kobieta do 6 roku z dzieckiem buhahahahahahahah na jakim świecie ty żyjesz :D a kto ci kurwa każde sprzątać, co? zarób i wynajmij sprzątaczkę. Ale nie lepiej tylko wymagać, wymagać i wymagać. Te czasy się już na szczęście skończyły :D i z każdym rokiem takie fanaberie jak twoje będą się coraz bardziej oddalać

Gość ewa minge
tia chcielibyscie kurwa wszystko bez zobowiazan najlepiej,ale to nie przezydki tylko zycie kobieta powinna do 5-6 roku byc z dzieciakiem i go wychowac bo to jest tylko raz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość a dlaczego Ty nie zarobisz na
opiekunke przeciez to tak samo twoje dziecko, a mieszkanie tez wspolne wiec trzeba razem sprzatac a obiad tez jesz???????????????

to się trzeba było uczyć a nie teraz płaczą że 1500 zarabiają :D "bieta powinna do 5-6 roku byc z dzieciakiem i " tak nigdyn na świecie nie było. No najwyżej u bardzo bogatych gdzie kobieta nic nie robiła, ale taka to wolała zając się życiem towarzyskim a nie marnowaniem czasu na dziecko które i tak wychowywała niania! A było tak :D w rodzinach gdzie kobieta tylko kościół, kuchnia i dzieci całe życie. Jak jesteś z kobiet z takimi ambicjami to :( współczuję

Gość ewa minge
od mojch ambicij to ty spierdalaj bo niewiesz nic o mnie-ja jiuyz swoje zaroibilam jak ciebie jeszcze na swiewcie nie bylo-a teraz chce wychowywac dziecko tyle czasu ile uwarzam i odpierdol sie od mojch pogladow bo ja w twoje niewnikam- a jakbvym miala chlopa z takim podejsciem do zajebalabym go pierwszwgo dnia!!!!!!!!111

Gość mBUCH HAAAAAAAAAAA
O MATKA ALE OSTRO...............................

Gość bua ha ha
............ Marnowanie czasu na zajmowanie się dzieckiem-dobre...

Gość cośtam ble ble
jacek kocham Cię! rozrywki mi dostarczasz przedniej, załóż więcej tematów, błagam!

Gość jacek jacek jacek
!!!! krzyczmy wszyscy razem.

Gość cośtam ble ble
jacek jacek jacek!!!!

Gość antośka111
wiesz co, ? jesteś facetem który miał kobietę co zarabiała o wiele więcej od Ciebie, a ty pewnie te marne 800 zeów :)

Gość cośtam ble ble
nie, jacek nie zarabia, przecież to ujma dla prawdziwego faceta zarabiać pieniądze, a nie daj Boże wydać SWOJE... Aj, nie posądzaj go o taką bezmyślność i upadek społeczny!