Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zawsstydzonaaaa

sutki

Polecane posty

Go艣膰 zawsstydzonaaaa

Mam na sutkach takie krostki z bia艂膮 g臋st膮 wydzielin膮 - jakby pryszcze :o Czym to mo偶e by膰 spowodowane i jak sie tego pozby膰? Dodam, 偶e nie mam w ogole problem贸w z tradzikiem, stosuje dosc dlugo tabletki antykoncepcyjne. Poza tym jakis miesiac temu na lewym sutku pojawi艂a si臋 tak jakby dziurka, jest coraz wi臋ksza, na prawym te偶 zaczyna si臋 robi膰 :o

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 poposd
ja piernicze to normalne i sie tego nie wyciska jak pryszczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zawsstydzonaaaa
Nie wyciskam tego... Noramlane? Moze...ale na pewno nie w takiej ilosci, od jakis 4 miesiecy mam po prostu wysyp, wyglada to nieestetycznie :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tez ja tez...
to idz do lekarza, moze on cos poradzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poposd
skoro cie to niepokoi czemu nie pojdziesz do specjalisty powie czy to normalne czy nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zawsstydzonaaaa
Troche glupio mi isc z czyms takim :o Zasadniczo nie bylby to rpoblem, ale wiekszosc z tych krostek robi sie taka szpiczasta i ta wydzielina jest cholernie widoczna :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mUcia -*
wiec tymbardziej lec do lekarza! specjalisty! Chyba nie chcesz miec czegos takiego do konca zycia! Zdrowie jest wazniejsze od twojego wstydu!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yyyy
o boshe dziewczyno idz do lekarza nie chce zamartwiac ale jesli z sutka wydobywa sie jakas wydzielina mozesz miedz guzka Nie zartuje :( idz czym predzej!!!

Udost臋pnij ten post