Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teraz moja kolej

Cilest, poczatek. Prosze o pomoc

Polecane posty

Gość teraz moja kolej

Hej.. Koncze wlasnie 1 opakowanie cilestu, nigdy nie bralam tabletek.. No ale plamie [wlasciwie to nie wiem gdzie konczy sie plamienie a zaczyna krwawienie..] , boli mnie podbrzusze od kilku dni. 1. kiedy zaczac sie martwic? 2. czy mimo tego jestem zabezpieczona? [mam na mysli to, ze jesli w nastepnym opakowaniu bede kochac sie z moim chlopakiem, a plamienie nie minie to czy jest ryzyko ciazy] dzieki i pozdrawiam!

Gość Ulotka parzy
Wez do rączki ulotkę i odpowiedz sobie na zadane pytania. To naprawde nie boli.

Gość teraz moja kolej
dziekuje za rade.. szalenie mila

Gość jadzienka
Ja nie bardzo rozumiem o co pytasz, a chetnie bym Ci odpowiedzialaL)

Gość kobieto poczytaj ulotke

Gość kobieto poczytaj ulotke
juz to sie robi nudne jak milion osob zaklada takie same topiki poczytaj troche zanim zalozysz "nowy" topik

Gość Ulotka parzy
Już bym się zaczęła martwić na Twoim miejscu swoim lenistwem i ignorancją dla własnego zdrowia.... Zacznij od ulotki, a potem szukaj po neciec opdowiedzi od panienek z takim samym stanem wiedzy/nie do wszystkich/

Gość Ae do teraz moja kolej
nie ma się czym martwić moim zdaniem, tabletki zaczynają działać w pełni po 12 dniach od rozpoczęcia brania, to, że plamisz nie jest niczym niezwykłym, tak na prawdę wszystko się uspokaja (Twój organizm i jego reakcja na tabletki) dopiero po trzecim opakowaniu. Czasem plamienie spowodowane jest złym dobraniem tabletek-są za mocne lub zbyt słabe. Pewnie jesteś już umówiona na spotkanie z ginekologiem- kontakt z lekarzem jest nieodzowny przy braniu pigułek antykoncepcyjnych- tak więc po prostu zapytaj lekarza przy okazji wizyty :-) a narazie- bez obaw!Pozdrawiam!