Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taluuuska

Spozna mi sie okres juz 5 miesiecy

Polecane posty

Gość Taluuuska

Czy to mozliwe, czy powinnam sie zglosic do lekarza?? Licze na wasza pomoc bo sama nie dam sobie rady piszcie swoje opinie...

Gość Taluuuska
Ale to nie mozliwe zebym zaszla w ciaze bo ostatnio nie mialam stosunku ale czy to mozliwe ze jest ze mna cos nie tak??

Gość zulaaaa
idz do lekarza jak najszybciej czemu czekasz tak dlugo?? 5 miesiecy to kawal czasu

Skoro wykluczasz ciąze to napewno jest coś nie tak.5 miesięcy to za długi okres by było wszystko cacy.

Gość taluuusia
Bpoo najpierw kolezanki pocieszaly mnie ze one tez tak mialy zebym sie niczym nie przejmowala im rez spoznial sie nawet pol roku ale ja jednak nie jestem pewna nie wiem co mam zrobic

Gość zulaaaa
jak to co? biegnij do lekarza BO TO NIE JEST NORMALNE

Gość zulaaaa
A wczesniej mialas juz regularne cykle?

Gość masz jakies zaburzenia
hormonalne. Możesz mieć np niedoczynność tarczycy. Chyba, ze się drastycznie odchudzałas ...

Gość Taluuuska
Gdy dosZawsze gdy mam isc do lekarza (ginekologa) czuje sie skrepowana mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi juz kiedys to sie zdazalo potem przestalo pierwszy raz mialo miejsce kiedy dostalam okres pierwszy raz ale wtedy bylam pewna ze to jest normalne potem znow sie to zdazylo byla dluga przerwa a teraz znowu mi sie to przytrafia

tak duże opóźnienia mogą się zdarzyć przy bardzo drastycznym odchudzaniu. Jeżeli się nie odchudzasz to wskazuje na problemy z hormonami. Jedyna rada to zgłoś się do ginekologa i to szybko! Nikt tu na kafe nie jest wróżką.

Gość czytam i czytam i czytam
ile masz lat?

Gość zulaaaa
ginekolog to nie jest ktos kogo trzeba sie bac zakladam ze jestes bardzo mloda osobko skoro tak piszesz a jesli jestes mloda to mozesz miec nieregularny okres ale pomimo to muszisz sie zbadac

Gość Taluuuska
Mam 17 lat ale to przeciez chyba nie ma znaczenia pierwszy okres dostalam w wieku 12 lat

Gość zulaaaa
osóbką*

Gość zulaaaa
a nie gadalas o tym z mama? ona ma wieksze doswiadczenie i bedzie wiedziec co robic pojdzie z Toba do lekarza skoro sie boisz

Gość Taluuuska
Rozmawialam ale ona ppowiedziala ze w moim wieku tez jej sie to przytrafialo ale teraz wszystko jest dobrze i ze mna napewno tez tak bedzie

Gość Taluuuska
Boje sie :(;(;(

Gość okej
nie ma sie czego bac idz do lekarza jak najszybciej i po strachu

Gość Taluuuska
Czy te spoznienia moga miec zwiazek z tym ze gdy za pierwszym razem mialam okres tez tak bylo????

Gość okej
nie koniecznie pewnie masz jakies zaburzenia i bez lekarza sie nie obejdzie to sie zdarza ale to nie znaczy ze trzeba to zlekcewazyc MUSISZ ISC DO LEKARZA TO WSZYSTKIEGO SIE DOWIESZ

Gość ja tez tak mam i jux
spokojnie. to jest tak. przynajmniej w moim przypadku....tez tak miałam. okres co pół roku - okazało sie po badaniach ze mam zespół policystycznych jajników. do pewnego czasu mi to nawet pasowało bo brak owulacji- brak ciązy- ale do czasu do kiedy nie zapragnelismy miec dziecko z mezem. i tu zaczynał sie problem. ciezko zajsc w ciaze w takiej sytuacji ale sie udało. teraz jestem mama miesiecznego synka:) radze Ci zebys poszukała dobrego ginekologa-endokrynologa ( ja takiego znalazłam ) i zebys była pod kontrola lekarza i w tedy da sie wszystko załatwic- nawet ustabilizowac okres.