Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia 100

kto mi powie?/////

Polecane posty

Gość gosia 100

czy bedac w ciazy wystapi krwawienie z odstawienia?????chodzi mi o normalne krwawienie

Gość O JAAAAAAAA
Gosiu 100 Daj już spokój błagam Cię hehehehe NIE JESTEŚ W CIĄŻY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość do GOSI
nie za dużo tych tematów???????????? juz wile osób na innyc topikach (załozonych przez Ciebie) odp. na Twoje pytanie! jakiej odp. oczekujesz!? skoro odp. ze w ciazy nie jesteś nie jest dla Ciebie wystarczająca to może lepiej jak powiemy Tobie że w ciąży jesteś? jak tak się Ciebie czyta to do takiego wniosku dochodzę NAJLEPSZA RADA DLA CIEBIE TO ZROBIENIE TESTU bo jak już jesteś w dwumiesięcznej ciąży to TEST NA PEWNO WYJDZIE! innej rady nie widzę

Gość blehhhhhhhhh
Niech poczeka do 9 krawienia z odtawienia, wtedy albo sie pojawi albo urodzi... To juz tylko 7 miesiecy, przy tak zaawansowanej schizofreni na pewno zleci..

Gość blehhhhhhhhh
Niech poczeka do 9 krawienia z odtawienia, wtedy albo sie pojawi albo urodzi... To juz tylko 7 miesiecy, przy tak zaawansowanej schizofreni na pewno zleci..

Gość gosia 100
a moze to od tabletek mnie tak mdli????

Gość jakbys byla w ciazy
i brala tabsy przez dwa miesiace , to lepiej zeby tej ciazy nie bylo, bo hormony szkodza na dziecko

Gość gosia 100
a moze w ogole moze mdlic od tabletek?

Gość gosia 100
////////

Gość Paukaa19
Słabisz mnie :(( :| Ile Ty masz lat?? 15?? Powiem Ci co masz zrobic ! Odstaw Tabletki i nieuprawiaj sexu i wtedy sie dowiesz czy jestes w ciazy jak Ci szkoda na test :| hah . Niewiem jak sie można barac za Tabletki i jaki lekarz Ci je przepisał przy takiej niewiedzy :/ a potem sie dziwic ze mlode laski chodz z wozkami jak nic niewiedza a sie biora za sex ;/ no porazka..