Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 Ależ ja nie jestem Amon Re tylko Nigdy nie miałem dziewczyny 23....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość napięta Napisano Czerwiec 10, 2007 nie siedź tutaj ,tylko idź szukac dziewczyny,a na pewno nick Ci nie będzie potrzebny.No chyba taki "Z głową w chmurach,z główką w cipce".Co Ty na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 Z głową w chmurach,z główką w cipce to dobre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale ja bym to zmodyfikował;) Z głową w chmurach,z głową w cipce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość napięta Napisano Czerwiec 10, 2007 to zabieraj się za robote i szukaj jakiejś fajnej laseczki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 10, 2007 już mam jedna na oku;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość napięta Napisano Czerwiec 10, 2007 hmmmmm,no to powodzenia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach