Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niuska_plock

wlosy ani falowane ani kręcone ani proste

Polecane posty

moje włosy sa jednym słowem nijakie:( moj problem sprowadza sie do tego iz jesli chce jakos wygladac musze prostowac wlosy lub je krecic:( przewaznie je prostowalam i troche je zniszczyłam:( chce odstawić prostownice ale nie moge znalezc żadnego dobrego kosmetyku ktory by ulatwil mi zrezygnowanie z prostowania i krecenia włosów. Moze znacie jakies dobre kosmetyki które warto zakupic:)

Mam takie same = czyli nijakie włosy:P W moim przypadku postawiłam na krecenie..tylko ze krece na wałkach z gazety lub papilotach - nie lokowka:) mysle ze dzieki temu choc troche je chronie przed zniszczeniem:) Do tego czesto robie domowe maseczki na włosy, uzywam jedwabiu..maseczki wax:) i sa super:)

no ja własnie tez uzywam jedwabiu roznych odżywek. nawet próbowalam fluidow i żeli prostujących co prawda nie z gornej półki ale nic nie pomagały:(

Gość a ja ostatnio odkryłam
"pełnia blasku" szampon i odżywka (super) pantene pro-v

spróbuje tej odżywki:) zapewne mozna ja kupic w aptece:> a moze macie jakis pomysl jak lekko pokrecic włosy tak aby były lekko pofalowane:>:)

na pewno lepsze walki (papiloty) od lokowki. a moze nie krec ani nie prostuj pozostaw je same sobie:) albo po umyciu glowy wetrzyj we wlosy pianke-wtedy powinny sie krecic

własnie chcialabym zostawic je same sobie ale nie moge:( bo wtedy sa koszmarne:( kazdy w inna strone sie kreci porazka:( wygladam jak napuszony pudel:(

ja mam też coś w tym stylu, prostuję, a jak zostawiam same sobie to zwiazuję z tułu. Czy ten szampon i odżywka naprawdę warte zakupu? bo ja wypóbowałam już tyle różnych specyfików, ze jakoś sceptyczna jestem....

Czarna IwI dzięki, wypróbuję na pewno, dodatkowo zaczęły mi ostatatnio wypadać, wiec tym bardziej przyda im się \"odżycie\" :-)

nie używam suszarki. zawsze pozostawiam je aby same wyschły:) i wygladaja tragicznie:( zaczelam brac skrzypovite i h-pantoten i uzywać jedwabiu żeby moje włosy sie odzywiły po uzywaniu prostownicy. ale chcialabym calkowicie z niej zrezygnowac:) tylko w tym jest problem ze narazie nie moge:(