Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość globtroterrr

Biuro turystyczne TUI

Polecane posty

Gość globtroterrr

co sądzicie ? godne polecenia?

Gość globtroterrr
nikt nie byl??

Gość Barubar
Też czagoś szukam na forum i nic... dziwne - nikt nie jeździ z nimi na wkacje??

Gość no bo...
to jest dobre biuro, kazdy kto byl z tui zachwala sobie, to marka z gornej polki zatem ceny tez wyzsze ale za to super obsluga, hotele rewelacja, pelen porfesjonalizm http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19 na tym forum znajdziecie opinie o innych biurach, zazwyczaj negatywne pozdro

Gość Barubar
Dzięki - link jest w dwóch częściach i miałem z tym małą zagadkę. Od znajomych słyszałem też dobre opinie, ale zawsze lepiej poszerzyć horyzonty. Forum na gazecie nie znałem, przyznam, że robi wrazenie, jest co poczytac :)

Gość jjjhhh
a co sadzicie o ITACE?wiecie mniej wiecej ile kosztyje wycieczka tak na 13 dni z przelotem?

A gdzie ta wycieczka ma być i termin? Zresztą na stronie Itaki wpisujesz w wyszukiwarkę i masz intersujące Cię oferty.

Gość Barubar
A co ma do rzeczy itaka? Zresztą po przejrzeniu forum na gazecie zdecydowałem sie na tui...

Gość Liletkai
Ja po małych przygodach z innymi biurami jestem wierna od paru lat właśnie TUI! fakt ceny wyższe niż gdzie indziej, ale jakość usług na wysokim poziomie.

Gość tripolis
A ja wykopię, bo jeśli chodzi o bliższe wycieczki, to wszystkie biura w miarę sobie radzą. Mam tu na myśli Egipr, Tunezję itp. A co z Afryką? Jakie biuro polecacie?

Gość anetkapiki
byłąm w Egipcie z alfa star i poznałam ludzi z Tuia za taka sama wycieczke jak ja zaplacili naprawde duzo wiecej wiec czy warto ........chyba nie za bardzo myslalam ze maja inne lepsze hotele ale maja te same co inni

Gość BYRT
Opinie są różne, jedni wolą zapłacić jak najmniej, liczyć, że wszystko będzie ok, a inni chcą mieć pewność, że wszystko będzie jak w ofercie. I tyle różnic moim zdaniem.