Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kult dziewictwa

Czy kult dziewictwa wyznają tylko szowinistyczni faceci czy też same kobiety?

Polecane posty

Gość Kult dziewictwa

Przysługując się tym samym męskim szowinistom i robiąc pod górkę innym kobietom?

Gość osobiście jako kobieta
nie mam nic przeciwko dziewicom (sama nią jestem) i uważam to za dobrą cechę. Ale dziewczyny, które utraciły cnotę nie są gorsze dla mnie ( o ile się nie puszczają). Każdy zdajdzie coś dla siebie.

Gość ghgfgh
szowinistyczni faceci wyrywaja laske i rzucaja ja po kilku minutach

Gość Katineczka
Mam 19 lat i jestem dziewicą. Dla mnie to coś normalnego. Po prostu nie znalazłam jeszcze godnego mnie faceta i takiego którego pokocham a on mnie. I tak jak poprzedniczka nie uważam żeby dziewczyny które mają po 16 17 czy 18 lat które juz sa po były gorsze.. Znalzły taką osobę siebie godną że jej się oddałąy. Wiek nie gra tiu roli oczywiście jednak myslę że 13 czy 14 lat to jeszcze nie ten wiek

Gość co jest doktorku
Jaki kult. To chyba brak odpowiedniej edukacji seksualnej robi z tego problem. I jak widać nawet zmiany pokoleniowe nie wnoszą nic nowego w tej kwestii.

ludzie kult dziewictwa?! nie przesadzajmy, nie ma czegos takiego. sa kobiety ktore sie szanuja ---> i nie znaczy to wcale ze sa dziewice, i kobiety ktore puszczaja sie co weekend na imprezie- ich wybor TA SAMA ZASADA DOTYCZY TEZ PANOW!!!!!!!!!!

Gość do mniami
dokladnie. sa kobiety, ktore sie szanuja i kocha sie tylko z milosci w zwiazkach. i sa te puszczalskie, ktorym zdarza sie sex bez milosci i maja na sumieniu tzw. przygody oraz za szybko ida z facetami do lozka