Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anggelina

Lepiej paznokcie żelowe czy akrylowe?

Polecane posty

Hej dziewczyny jak myslicie jakie są lepsze pazurki? Bo ja zawsze mialam akrylowe a teraz zastanawiam sie nad zrobieniem żelowych. Poleciacie czy odradzacie?

Gość morrrrs
Najlepsze to naturalne zadbane wyglądaja sto razy lepiej niż akryle polecam:)

ja miałam i zele i akryle więc mogę porównać: - Zele- same się błyszczą, więc nie trzeba ich malować lakierem bezbarwnym, no a akryle niestety są matowe. U mnie i te i te były mocne, nie łamały się. W akrylach mozna spiłować odrosty, w żelach nie. Akryle zdejmuje się poprzez moczenie w acetonie,a żele spiłowuje się zostawiając cienką warstwę, niewidoczną. Ale słyszałam że porcelana też jest fajną metodą, ale nie miałam więc nie oceniam

no wiesz morisss często właśnie wymodelowane paznokcie są ładniejsze od tych naturalnych. Wystarczy spojrzeć na dłonie Joasi Brodzić, która ma modelowane pazurki, w kształcie migdałków obecnie, a pewnie nigdy nie wpadłaś na to że to te wstrętne akryle albo żele

Gość morrrrs
a co ma piernik do wiatraka to moje zdanie !!!

Masz racje. A jeżeli chodzi o natrualne to mam polamane i mimi pielegnacji najdrozszymi odzywkami ciagle sie rozdwajaja. wlasnie chyba sobie zrobie zelowe bo podoba mi sie ze ciagle blyszcza.

no ja miałam żele i bardziej podobały mi się niż akryle. A co do odżywek to ja już przetestowałam chyba wszystkie, i te tanie i te mega drogie i nic nie działa. U mojej kumpeli na słabe paznokcie pomogły dopiero witaminy które brała w ciąży. Ale tam były mega dawki także nic dziwnego. morsss to po co zaśmiecasz forum swoimi komentarzami. Dziewczyna pyta która metoda stylizacji jest lepsza, a nie czy naturalne są lepsze, więc nie spamuj

Dzięki pyruska za podpowiedz. A mors preferuje zdrowy tryb zycia ok, ale nie o to pytam. A zeli nie mozna spilowywac? Czy naklada sie tak samo grubą warstwe na paznokiec zelu co akrylu. Ja osobiscie lubie cienkie warstwy,.,