Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaOsobaImprezowiczka

co was tak naprawdę z zyciu kręci ?

Polecane posty

bo mnie : 1 patrycja markowska i jej styl i sposób na życie 2 podróze 3 zycie przepełnione namiętnośćia i erotyzmem 4 to ze mogę zostać lekarzem 5 zbuntowane życie i ludzi 6 ekstremalne wyczyny ale nie zwiazane z wysokoscią 7 więzienie 8 ludzka psychika 9 taniec i muzyka 10 zostanie kims 11 przeżywać silne emnocje oglądając film i te wydarzenia przelać na prawdziwe życie 12koncerty i skakanie w "obcym" tłumie 13 ludzi gdy są pijani bo wtedy są bardziej przystępni 14 burza pisać wszystko co was kreci najlepije w punktach tak jak ja

Gość dsafdsf
1) wolność (w tym realizacja siebie)

Gość agataagawka
1.to ze mozna zmieniac siebie i zmieniac wlasne zycie 2. mozliwosc dokonywania wyboru, w tym kim chcemy zostac w przyszlosci 3. to zeby w przyszlosci zarabiac duze pieniądze 4. to ze bede projektowac mieszkania 5. ludzie ktorzy sa szczesliwi pomimo roznych przeszkod w zyciu 6. malowanie obrazow 7. rozne zbiegi okolicznosci 8. OOBE 9. sny 10. psychologia miedzyludzka, tlumu 11. kontakt z przyroda i z natura np byc w srodku lasu w deszczu, patrzec sie na tecze;)

Gość Taka Jedna 84
hmmmmm..........ciekawy topik :) Moje typy: 1. Filmy (z wyjątkiem polskich) - oglądając odpływam :) 2. Ludzie - tak różni i tym samym niesamowicie ciekawi 3. Kraków - "moje" miasto :) 4. Zakupy :) Hmmmm.....to by były najważniejsze typy........na reszte nie starczyloby mi miejsca.........a niektorych to pewnie zapomnialam :) Buziaki

Gość antyPolityk
mnie kreci od poludnia dzis w żoladku.

:) piszcie więcej w sumie dużo fajnych rzeczy można robić w tym życiu możę nie jest ono takie złe jak nam sięwydaje spiszmy wszystkie pozytywne strony życia!!! i niech żadzi indywidualizm !!! :)

znaczy się rządzi * :P

Gość mnie
Kręci myśl że mam kogoś kto mnie naprawdę kocha, zawsze moge na niego liczyć a szczególnie to że ja tez kocham go nad życie!!!!

A mnie kreci: 1) moja wymarzona przyszlosc 2)radzenie sobie i w przyszlosci zycie bez faceta na stale 3) extremalne wyczyny 4) psychologia ludzka 5) dietetyka 6) zwierzeta 7) taniec 8) muzyka 9) odbicie w lustrze ( po diecie:P) 10) flirtowanie i spojrzenie faceta 11) Timberlake 12) silni, pewni siebie, majacy wlasne zdanie ludzie 13) studia 14) nauka o religiach 15) pomalowane na ciemno paznokcie i oczy 16) wyraziste kolory 17) wycieczki 18) mozliwosc spelniania marzen 19) spacerowanie 20) znajdowanie sie na lonie natury (sczegolnie noca) 21) kwiaty 22) niebo 23) \"zakazane owoce\" 24) czulosc i namietnosc 25) kruczo czarne wlosy 26) cisza 27) czytanie ksiazek jak jeszcze cos zacznie mnie krecic to dopisze 🖐️

Gość kręciola

Gość uwielbiam swoje zycie..
1 fryzjerstwo 2 sex z moim chłopakiem 3 techno 4 $$$$$$ 5 moja fura( mitshubishi 3000GT) 6 szybkie motocykle 7 psy 8 pływanie 9 Egipt(byłam7 razy) 10disco 11głeboka woda 12błyskawice 13moj chłopak mnie kreci:)[cool[

Gość do jaaap
fajnie :-)

1) mądrość 2) nauki przyrodnicze z naciskiem na biologie i biochemie :D 2) faceci,lubie facetów, fajnie sie ich dotyka i fajnie sie uśmiechają :) 3) pływanie,szkoda ze sie tak poźno nauczyłam, bo nie moge juz tego robić zawodowo :P 4) muzyka, kiedyś była na pierwszym miejscu, ale sie troche przewartościowało wszystko,hehe szkoda ciut 5) lubie podziwiać dobrych ludzi i jestem strasznie szczesliwa jak jakiegoś raz na jakis czas wypatrze :) 6) dzieci i zwierzaki, takie bezbronne są 7) spacery po mieście aż nogi rozbola :) 8) sport, prace fizyczne 9) nowe miejsca Fajny topik :)

Gość Ciii
A mnie kręci : 1 noc 2 ciemność 3 książki :) 4 ciekawi ludzie o własnym zdaniu 4 różne dziwactwa i dziwaki 5 deszcz 6 wszystko co drogie 7 łono natury 8 155 pomysłów na zawód 9 kraje które trzeba odwiedzić 10 Egipt 11 egiptologia 12 Discovery 13 sex i erotyzm :D w każdej możliwej postaci 14 sex na cmentarzu :D 15 taniec brzucha śpiew i ogólnie muzyczka 16 niegrzeczność 17 kobiety 18 OOBE i zjawiska paranormalne 19 straszne historie po których mam koszmary 20 zwidy kiedy wyobrażam sobie ludzi powieszonych na hakach w mojm mieszkaniu no i to chyba wszystko

Gość Ciii
21 łamanie zasad moralności 22 kontrowersja i gorszenie ludzi :P 23 bycie wredną suką 24 wywyższanie się 25 pokazywanie ludziom wywyższającym się że jestem od nich inteligentniejsza;) 26 robienie z ludzi debili 27 R&B,rock,metal,pop,hip hop,classic każdy rodzaj muzyki 28 ludzka psychika 29 pomaganie ludziom 30 śpiewanie o 24 :) 31 zatruwanie życia sąsiadom 32 moje przyjaciółki

Gość Ciii
33 okłamywanie księdza w konfesjonale i patrzenie się na jego przekrwione oko WIĘCEJ GRZEŚKÓW NIE PAMIĘTAM amen

Gość majolika
tetris

Gość Ciii
34 kocham po prostu uwielbiam nabijać się kpić drwić z Pana T,Pana S i Pani R

Gość takisobiektos
1. alchemik 2. squash 3. alchemik 4. squash 5. alchemik 6. squash kolejnosc nie ma znaczenia... ;-))

1. Podroze. 2. Jezyki obce (najbardziej hiszpanski). 3. Ludzie. 4. Gra komputerowa Age of Empires. 5. Taniec. 6. Muzyka. 7. Piekny film/dobra ksiazka. 8. Kafeteria :P 9. Konie. 10. Psy. 11. Jazda na lyzwach. 12. Plywanie. 13. Czekolada. 14. Piekne widoki. 15. Przyjaciele. 16. Faceci, ale od 2 lat ograniczam sie do 1 ;) 17. Rysowanie. 18. Pisanie. i pewnie wiele innych rzeczy, ktorych teraz nie pamietam.

Gość watcher
Mnie najbardziej w zyciu kreci ZUS i Urzad Skarbowy

Gość a mnie najbardziej kręci
watcher, bo Go KOCHAM!

Gość a mnie działki budowlane
i hale produkcyjne....ostatnio strasznie mnie kręcą..... kiedyś jeszcze giełda.... ale w tym roku się popsuła :P

Gość watcher kocham Cię

1)słońce! 2)wzburzone morze 3)dzika natura;P 4)muzyka!filmy! 5)NLP! 6)fotografia 7)bieganie wieczorem 8)ćwiczenie do utraty tchu 9)poznawanie nowych ludzi 10)weekendowe szaleństwa 11)nieznana przyszłość 12)obserwowanie ludzi 13)wakacje 14)kafeteria;D

Gość Hi. A ja Elle 20
taniec, taniec i taniec, uwielbiam tanczyc(taniec towarzyski)