Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bozeecorobic

chyba jestem wredna nie wiem juz co sama o sobie myslec

Polecane posty

Gość bozeecorobic

a wiec jestem z natury indywidualistka jak mi sie cos lub ktos nie podoba to nie udaje jak nie mam humoru to nie mam itd pewnie rozumiecie, i tak np nie mam ochoty na spotykanie sie w gronie znajomych mojego chlopaka jego brat cwaniak jakich malo jego laska wieczna maruda a kumple chwalipiety do bolu zanim go poznalam mialam swoje towarzystwo ludzie z poczuciem humoru zabawni a z nimi tylko sie siedzi i nic ;/ wiec dzisiaj powiedzialam chlopakowi ze jade do domu a on sobie niech z nimi siedzi czy ja jestem jakas inna heeelp

Gość bozeecorobic
heeelp

Gość jestes poprostu
egoistką

ja jesttem identyczna wiekszosc ludzi ma mnie za dziwaka dopoki naprawde mnie nie pozna faktycznie moze jestemy dziwne bo nie slodzimy kazdemu na kazdym kroku, nie udajemy ze kogos lubimy czy cos w tym stylu

Gość 24
nie, ja tez tak robie... od czasu do czasu:D

Gość milkao
Jestem taka sama !przez to wlasnie rozpadl sie moj zwiazek !

Gość bozeecorobic
serio?? to nie jestem sama?? bo naprawde mam dosc ludzi ktorzy mi nie odpowiadaja ja nie lubie sie nudzic wole juz sama siedziec i weselej czas spedze niz z nimi ;/

Gość bozeecorobic
milkao nie zartuj:( mozesz powiedziec wiecej??

Gość bozeecorobic
rozpada sie przez to?? nie straszcie mnie ;/ ale co ja moge zrobic jestem taka ze wszedzie mnie pelno lubie byc w wielu miejscach na raz a oni tylko siedza pija piowo tv i nudza ;/

Gość milkao
nie potrafilam okazac uczuc! ciagle zimna jak lod,nie dostepna.

Gość bozeecorobic
tez tak mam ;/ chlopak ciagle mi powtarza ze malo go przytulam itd ;/ o kuurcze kocham go bardzo bardzo ale juz sama nie wiem co myslec :(

Gość milkao
musimy cos zmienic w swoim postepowaniu bo w przeciwnym razie cale zycie bedziemy nie szczesliwe! zmarnujemy szanse ktore nigdy juz sie moga nie powtorzyc :/ Szkoda tylko,ze to tak trudne :( sama zastanawiam sie czy czasami nie powinnam skontaktowac sie z jakims psychologiem ! meczy mnie to strasznie.

Gość bozeecorobic
mam to samo identycznie tez sie zastanawiam nad psychologiem ;/ bo jak ja mam to zmienic :(

Gość milkao
zalamka.najgorsze jest to,ze dochodzi do tego wszystkiego straszne nie zdecydowanie dotyczacego wszystkich sfer!

Gość nununu
dobrze zrobiłaś. po co masz się męczyć w tamtym towarzystwie???

Gość bozeecorobic
ja poprostu taka jestem jak mi cos nie pasi to robie jak mi sie podoba pod siebie i nie biore innych pod uwage :( czysty egoizm :(

Gość bozeecorobic
wolalam sobie jechac do domu bo zdarzalo sie ze siedzialam z nimi z mina wrecz okropna, zla na caly swiat i wogole ja nie mam z nimi o czym gadac :(

Gość bozeecorobic
;/

Gość pf
no to witajcie w gronie! :D ja również nie lubie robić niczego na co nie mam ochoty, mówie co myśle, często przez to kłóce sie z facetem ale przynajmniej zawsze wie o co mi chodzi :D mi tam za bardzo nie przeszkadza jaka jestem :P

Gość pf
kindersztuba - potoczna nazwa wyniesionego z domu (z dzieciństwa) starannego wychowania, umiejętność zachowania się, ogłada towarzyska a ja własnie jeszcze kilka lat temu byłam taką grzeczną dziewuńką, zawsze robiłam to co chcieli inni, chodziłam jak w zegarku i nigdy nie sprawiałam rodzicom problemu; za to teraz w końcu mam SWOJE ZDANIE i je wyrażam - czy to jest oznaka braku wychowania? :o co do dalszej części "regułki" to uważam że umiem sie zachować w towarzystwie, jak nie chce z kimś siedzieć bo mi np. nie odpowiadają to nie mówie że nie bede z nimi siedzieć bo mnie wkurza towarzystwo tylko jakoś dyskretniej :D umiem ważyć słowa :P

Gość bozeecorobic
mam to samo co ty zawsze idealna dobrze wychowana mila dla kazdego blee skonczylo sie bo ilez mozna ;/ tylko boje sie ze bede miala klopoty przez to wlasnie ;/ dzieki za odp