Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość and i think to myself

Jesli nawet srednie dziewczyny daja mi kosza

Polecane posty

to znaczy ze tylko u brzydkich mam szanse ? Dbam o siebie , zawsze czysty, zadbane dlonie i wlosy, wyprasowane ubrania, ladny zapach, jestem kulturalny, nie natarczywy a i tak jakos nie chca sie umowic... Teraz mam przerwe bo dosyc mi spadla samoocena ale jak wy to widzicie?

Gość u żadnych nie masz szans
nawet u brzydkich one tez mają wymagania i nie biorą byle czego

Gość nie przejmuj się
Czasem tak jest, będzie dobrze. To przyjdzie samo.

Gość patssszzzzzzzrz
ile masz lat?

Gość ciociadobrarada
czas wybrac sie do afryki....

Gość yetti
Może zbyt bierny?

lat 23 ostatnio mialem dziewczyne jak miale 18...

co rozumiesz pod pojeciem zbyt bierny ?

czy tu sa tylko ladne albo brzydkie dziewczyny ? nie ma srednich ? chce poznac wasza opinie...

nie zostawiajcie mnie bez odpowiedzi :)

Gość art decor
A te brzydkie, co? Do odstrzału? Może za wysoko mierzysz? To, co na pierwszy rzut oka wydaje się mierne, z czasem może nabrać takiego blasku i głębi, że do końca życia będziesz uzależniony... :) Wrzuć swoją fotkę, to ocenimy!

Co to znaczy dla Ciebie \"srednia\"? Bo dla niektorych srednia to dla mnie \"bardzo ladna\";) :P Niektorzy faceci maja zaburzona percepcje wzrokowa polaczona z narcyzemm:P

srednia to dla mnie taka kobieta ktora m isie podoba ale innym nie :) ja naprawde nie mam duzych wymagan........wszysyc kobiety i faceci mowia m ize jestem normalny tzn nie brzydki nie super piekny normalny...

Gość to może napisz nam
jakie masz wymagania co do dziewczyny (wygląd)?

Gość -MaCiEk-1-6-
srednie cie nie chca, a probowales u pieknych?

Moze po prostu nie podobasz sie tym kobietom i to nie dlatego,ze ejstes brzydki czy glupi, tylko kazdy ma inny gust. MOze nie masz \"tego czegos\" co by im sie spodobalo;) ja tez znam niebrzydkich facetow, z ktorymi bym sie nie umowila, bo nie pasuja mi pod wzgledem charakteru, itd

wymagania ??? brak, podobala m isie dziewczyna z tradzikiem , byla tez taka co miala mala nadwage, byla niska i wysoka, ....skoro nie mam tego czegos to czas sobie odpuscic, poczekam az przyjdzie taka co sama zobaczy we mnie to cos ...

and i think to myself ------> Taka banalna rada, ale nic na sile. W zyciu jest czasami tak,ze jak czegos bardzo chcemy i ciagle o tym myslimy to.... nie dostajemy:P Nie patrz na kazda dziewczyne, ktora spotykasz jak na potencjalna kandydatke. Dziewczyny wyczuwaja desperacje;)

No nic na sile :) przepraszam za okreslenie ale teraz mam wyjebane na dziewczyny ( sorry ale tyle podlosci co doswiadczylem to by wystarczyylo na paru facetow) kobieta kojarzy mi sie teraz jak najgorzej...

and i think to myself -------> ja akurat mam\" wyjebane\' co do facetow,ale nie kojarza mi sie jak najgorzej;) Jest wielu cwaniakow i debili,ale na przykladzie niektorych moich kolezanek widze,ze sa normalni, fajni faceci;) tak samo z dziewczynami;)

tylko ty nie musisz robic pierwszego kroku to nie ty musisz sie starac....kolezanka mi kiedys powiedziala ze raz sie odwazyla zrobic pierwszy krok w pubie, koles ja wysmial...powiedziala mi ze dopiero zrozumiala jak taki facet moze sie czuc i nie dziwi sie ze faceci boja sie startowac bo ona juz tego nigdy nie zrobi...

Gość zimny Romek
one tego nigdy nie docenia....za bardzo rozpuszczone przez kolorowe gazetki

and i think to myself ----> tu wcale nie chodzi o to kto robi pierwszy ktoek i kto sie stara. dziewczyny tez nie maja latwo;) Tez trzeba w koncu czyms tego faceta zainteresowac i tak to zrobic,zeby sie nie narzucac, itd;)

Gość gość
Mi te brzydsze też dają kosza, albo robią wielką łaskę że ze mną są. Choć sam do brzydkich nie należę. Poprostu jak wiekszość facetow uwierzyłem ze brzydsze sa bardziej wierne i wdzięczne facetowi ze je wybrał. Ale właśnie takie maja facetow na pęczki to też w nich przebierają. A te ładniejsze narzekają na brak zainteresowania.

Gość gość
Tak naprawdę wygląd stricte nie decyduje o tym czy facet jest atrakcyjny ogólnie. Chyba że rzeczywiscie jak gollum jakiś wyglądasz.

Gość gość
Z takim tekstem. To się nie dziwię. Nie ma średnich czy brzydkich kobiet. Są takie które o siebie dbają albo nie. Za wysokie progi mój drogi widocznie.