Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gerronimo

I jak tu ufać kobietom?

Polecane posty

Zawsze sobie mozemy same znaleźć kobiety - przy postepujacym zniewieścieniu kobiet chyba trzeba bedzie - ta przyroda o ktorej tyle mowisz nie cierpi prózni i dazy do rownowagi :P

życie po życiu -------> smierc z reki idioty byla metafora:P zreszta glowny bohater przed smiercia \"wyzwolil\" sie z tego bagna, w ktorym zyl. Przynajmniej zginal jako czlowiek wolny od swojej glupiej pracy, glupiej zony:P Zrobil to co chcial zrobic, choc po czesci;) i o to chodzi bys ie nie dac i zyc do konca tak jka chcemy (chociaz troche);)

Rockowych? Ja ostatni walkuje die toten hosen - ale to niemce :P Polecam kolesia zwanego Kipelov - to taki metal w stylu iron maiden, nawet wokalista taki sstaruszek, pozujacy na Ozzyego, ale daje rade! Jest kapela люБэ - to nei jest czysto rock, ale naprawde maja PIEKNE nektore piosenki, jest Total - z kobietka na wokalu, jest Krasnaya Plesen - ale to juz odjazd na maksa, totalny punkrock - jak znasz jezyk albo rozumiesz trzy po trzy jak ja to umrzesz ze smiechu :D kurcze masa innych jeszcze jest :D Moje zauroczenie nastapilo od muzyki Chóru Alexandrowa a potem jakos tak - a ciekawe jaki oni maja rock, hh etc :D

Wredna Ja -------> Dzieki za info - skorzystam:D U mnie zaczelo sie tak samo - od jakiejs popowej piosenki a potem przeszlam na hip hop :D;) Ja mam takie fazy z muzyka i aktualnie jest wlasnie ruski hh;) a przed tym mialam niemiecki - sido, afrob, sammy de luxe;)

Hahahaha taaaaaaak widzialam - smiertelnie smieszne :D:D:D:D Ty maja mjega pusi.... Buahahaha

---> and i think to myself \"Taaa za to kobiety sa otwarte i optymistyczne nastawione po tym jak jakis facet potraktowal je jak scierke.....wymagacie to same sie stosujcie do wymagan\" A myślisz że mnie nigdy się nie zdarzyło być potraktowaną \"jak ścierka\" ? Mówie to co wiem z własnego doświadczenia. Bolało jak cholera, ale co miałam zrobić ? Wiedziałam że z tego co nie wypaliło, co okazało się niczym innym jak moją ślepą pomyłką to nic już nie będzie.. Odcierpiałam swoje (czasem nawet i rok czasu bolało) ale szukałam dalej. To że ktoś mnie zranił oznaczało jedynie że czułam żal to tej osoby która to zrobiła, ale nie widzę powodu dla którego miałabym czuć żal do wszystkich innych mężczyzn za to że któryś tam mnie oszukał. Nie przekreślałam nigdy możliwości poznania kogoś nowego by dać jemu, sobie, nam szanse. Za którymś razem w końcu spotkałam kogoś z kim udało się stworzyć 5-letni związek, a w niedalekiej przyszłości czeka nas ślub. Dla mnie poszukiwanie związku przypominało zakrytą talię kart. Każda nowa znajomość, na której mi zaczynało zależeć była jak zakryta karta, którą należało odkryć. Odkrywając kolejne karty wiadomo że nie od razu odkrywa się asa kier. Kto nie gra ten nie wygrywa. To chyba logiczne.