Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewka24

Coś orginalnego i ładnego

Polecane posty

Gość Ewka24

Hej!Ślub planujemy za 9miesięcy!Ale to nieistotne.Chcemy coś fajnego zrobić na ślubie lub weselu!Dokładnie nie wiemy,co to ma być!Ale żeby komuś było miło!Np rodzicom!No nie wiem,czy jakaś miła forma podziękowań...ale tak jakoś inaczej! Proszę o poradę!

Gość Ewka24
Jeszcze raz proszę.Może ktoś coś fajnego zrobił???

Gość wpisz w wyszukiwarkę
atrakcje na weselu ....i pisz pracyzyjniej o co chodzi.... bo coś gdzieś komuś.... to nie za bardzo wiadomo..... czy chodzi ci o samą formę podziekowań dla rodziców, czy o coś więcej... a co do podziekowań.... możesz zaśpiewć dla nich piosenkę jesli umiesz.... możesz zrobic prezentacje zdjęć pokazujących twoje szczesliwe chwile z rodzicami..... możesz zrobic dla nich tez album z takimi zdjęciami i dedykacją i wręczyć jako upominek.....

Gość Ewka24
No właśnie nie potrafię skonkretyzować!!! Sama nie wiem,co to ma być,dopiero niedawno zaczęłam się zastanawiać.Na pewno podziękowania dla rodziców będą,jakaś piosenka,zapewne "Cudownych rodziców mam",bo w większości przypadków to grają!Ale prezentacja zdjęć...hmmm...całkiem fajna sprawa,tylko wymaga nakładu finansowego,skombinowania jakiegoś ekranu,kompa.... Ale inne pomysły mile widziane!!!

Gość Ewka24
Wiem!!!I dlatego chcę coś innego :) Masz pomysły?!

Gość Ewka24
Napisałam!

Gość A ineska znów sie mądrzy
To tu, to tam chlapnie... Ewka24, nie korzystaj z jej pomysłów - popatrz, jaką ona ma sukienkę, jakie wesele wyprawia i jaką jest NIEKULTURALNĄ osobą :/

Gość Ewka24
To może Ty mi pomożesz??!!! A teraz przeglądam blog Wedding_Planner!Może coś fajnego znajdę!

Gość Ja Wiolonczelistka
Napisz do niej :P Na blogu wszystkiego napisać nie można - konkurencja czuwa :) Ja też tak robię :P:P:P

ines.ka tylko pomaga, niestety,jesli ty nie jestes wstanie pomoc to serce boli, ze ktos moze skorzystac z tych porad,ktore podaje. a ty tu cos wnosisz do jafe oprocz zlosliwosci pomaranczko? a jakie znaczenie ma tutaj moja sukienka?? jak zwykle nic madrego i nie na temat. dlatego tutaj juz nie podaje rad tylko na maila.

Gość Ewka24
Każdy ma swój styl i gust!Nie należy nikogo krytykować!

Gość Ewka24
ines.ka! Napisałam maila do Ciebie.Może napiszesz,jakie masz pomysły???

Gość Ewka24
Może jeszcze ktoś????Jakieś pomysły????

Gość Ewka24
Help me!!!!

Gość misutki
napisz tutaj o tych pomyslach, tez szukam czegos ciekawego

Gość agatris81
moze jakas fajna oprawa pierwszego tanca i ladny uklad zeby gosciewiedzieli ze sie postaraliscie i zrobcie z tego fajne show :) a na podziekowania nie wiem co mozesz fajnego wymyslic ale wiem ze wielu rodzicow uwielbia piosenke cudownych rodzicow i chca ja uslyszec wiec moze nie zmieniaj tego a na preznt daj im cos oryginalnego :) np wlasnoreczie zrobione albumy lub wlasnie ta projekcje zdjec - znajdz firme ktora Ci pozyczy wszystko coc tzrea i nawet to obsluzy nie wiem fajne swiatla dymy bankkki mydlane prezenciki dla gosci jakies zeby mieli pamiatke :) z skad jestes??