stacja łąka barany wysiadać 0 Napisano Czerwiec 11, 2007 a ja już zaczęłam od 7.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asiulka13 0 Napisano Czerwiec 11, 2007 Moja zaczyna sie od 15-ej.:-)) Pozdrawiam i zyczemilego dnia;-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ada stąd spada 0 Napisano Czerwiec 11, 2007 Szybciej zaczniesz, szybciej skończysz. Ja na początku pracowałam od 9-17, wracałam do domu i nie miałam czasu na nic, a kiedy kończę o 15 mogę spokojnie wyskoczyć na basen, zrobić zakupy, nastawić pranie i jeszcze obejrzeć film w telewizji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hola*** 0 Napisano Czerwiec 11, 2007 ja zaczynam o 8, ale wychodze z domu o 7, a i tak nie zawsze daje rade dojechac na czas (z powodu korkow). Chyba bym wolala pracowac na 9-17. Z kolei jak pracowalam na 10-18, to dopiero byla porazka, nic nie dalo sie zalatwic, a od rana nuda na maxa, bo co tu robic jak sie tak pozno zaczyna prace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manganian VII potasu 0 Napisano Czerwiec 11, 2007 o dzis znowu poneidzialek??:O ostanio same poniedzialki:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZROBIĆ PONIEDZIAŁEK Napisano Czerwiec 11, 2007 JAKO DZIEŃ WOLNY OD PRACY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach