Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama Eryka

PROBLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość mama Eryka

Witam! moja historia jest taka, ze pierwsze dziecko ma 8 miesięcy, nie było planowane, wpadłam jedząc tabletki antykoncepcyjne. Teraz też jem tabletki, ale inne. Nie karmiłam piersią prawie wcale, tylko przez pierwszy tydzień. Po 5 tyg od porodu CC dostałam miesiączkę i od tego czasu zawsze dostawałam @ regularnie w ten sam dzień nawet o taj samej godzinie. Ostatnia @ przyszła wcześniej kilka dni i była brązowa. Od kilku dni wymiotuje, źle się czuję, stale mam mdłości. Czy to może być ciążą? W pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów, zero mdłości, zero wszystkiego. Boję sie zrobić test, bo nie jestem gotowa na drugie dziecko. Strasznie się boję. Czy ktoś tak miał? można wpaśc 2 razy podczas brania tabletek? Tabletki jem regularnie, o tej samej porze, nie zapominam o nich. Co się za mną dzieje?

Gość mama Eryka
:(

Gość iza...
Niestety ,ale nie mozna wykluczyc, ze 2 raz nie jestes w ciązy.Zrob test dla pewnosci. Pozdrawiam

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zrob test,kiedys musisz sie dowiedziec nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo,w razie czego trzymaj sie,bedzie o.k

Gość mama Eryka
macie racje, nie ma wyjścia :( zrobie jeszcze dzis, albo jutro....

Gość olówa
Efekty o których piszesz mogą być wynikiem brania tabletek. Ja miałam taką @ w wyniku długotrwałego brania cilestu i musiałam odstawić ww tabletki. Inne objawy mogą być wynikiem ciąży ale wcale nie muszą. Ja mam dwoje dzieci i trzeci raz miałam "ciążowe" objawy, które okazały się fałszywym alarmem, a niemal dawałam sobie rękę uciąć, że to na pewno to. Wniosek jest krótki: pewność da Ci zrobienie testu lub wizyta u lekarza!!

Gość 1111111111111
no i moze zmienić antykoncepcje na inną?