Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdołowana Dziewczyna

Co dalej?

Polecane posty

Dzisiaj weszlam na poczte chlopaka niechcacy, bo mialam wejsc na swoja, ale logowanie mam automatyczne i wybralo jego konto. Mial tam zdjecie jakiejs dziewczyny to weszlam. Stała tylem i byla naga :(:(:(. Zdolowalam sie :(:(. Nie wiem teraz czy pytac go o to czy nie i udawac ze nie wiem. Czekac na rozwoj sytuacji? Nie wiem co mam ze soba zrobic :( a podobno tak mnie kocha :(:(

Gość ma kochankę

Kochanki nie ma bo jest ze mna non stop, praktycznie mieszka u mnie i nie potrafie tego zrozumiec bo jest bardzo oddany.. Tragicznie sie z tym czuje

Gość zabencja
po prostu wymienił sie nagimi fotkami z dziewczyną z netu

Gość uoouoooioi
ja bym zapytała wprost o co chodzi a tak wogóle to... mój miał sporo takich zdjęć od koleżanek z czatu, nadal nawet trzyma je w starych mailach nie widzę problemu ale to dlatego że wiem że one same miały pomysł żeby znajomemu z czatu wysłać tak osobiste fotki i że to stare sprawy

Dla mnie to troche nienormalne jest, jest ze man, jest mu dobrze a szuka jeszcze jakichs atrakcji, nie chce chyba nawet go dzisiaj widziec.. Zeby ogladal zdjecia jakichs modelek dobra ok niech oglada, ale wchodzic na czat i brac zdjecia od obcych lasek>?

Gość zabencja
szykuje sobie grunt pod spróbowanie sexu z inną

Gość uoouoooioi
nie denerwuj się póki nie wiesz o co chodzi... na czaty wchodzi się po prostu pogadać, ludzie proponują sobie wymianę fotek i to jest normalne, a to że ktoś czasem wyśle fotkę nagą to już nie wina odbiorcy dlatego radzę, spytaj go po prostu o co chodzi (po reakcji zorientujesz się czy coś jest nie tak)

Wlanie tez cos tak czuje i nie wiem czy warto brnac w to dalej. Niedawno minelo dopiero 7 miesiecy, wiec co bedzie dalej wole nie myslec.

Gość ajcik
Z jakiego powodu chcesz udawac, ze nie wiesz? Nie umiesz z nim po prostu porozmawiac - otwarcie i szczerze? Twierdzisz, ze nie masz nic na sumieniu, nawet na poczte weszlas przypadkiem - wiec czemu mialabys po prostu otwarcie o tym nie mowic? Bedziesz wszedzie weszyc podstep, bedziesz podejrzliwa, poddenerwowana, podswiadomie bedziesz powodowac klotnie - po co Ci to? Nie przejdzie Ci samo, bez Jego wyjasnien - chcesz wiedziec, zapytaj.

Gość uoouoooioi
to ja ci mówię że kiedyś mój facet był stałym bywalcem pewnego czatu, jeździł na zloty, zresztą tak się nawet poznaliśmy... i gdy na początku zaczął się pojawiać na tamtym czacie, dostawał fotki od dziewczyn, większość z nich to były zwyczajne zdjęcia, normalnych kobiet, ale parę dziwnych osób wysłało mu właśnie fotki tego typu

Na poczte weszłam przypadkiem poniewaz mam automatyczne logowanie bez wpisywania loginu i hasel za kazdym razem. Tak tylko to nie pierwszy raz, kiedys juz chcial sie umowic z jakas dziewczyna..

Gość ajcik
"wiec co bedzie dalej wole nie myslec. " - zatem Ty juz Go osądziłaś - znasz już motywy, powody i Jego chęci. Jeśli tak, faktycznie odpuść sobie rozmowę, bo zmęczysz tylko Jego i siebie. Zacznij może od zadania sobie pytania - czego chcesz? być z Nim? Odpuścić? W związku w którym zależy na drugiej osobie, nie wyobrażam sobie, żeby bez próby wyjaśnienia odwrócić się na pięcie i odejść.

Gość zabencja
nie przejmuj sie, przeleci ją i wróci do ciebie

No, ale np ja nie czuje potrzeby otrzymywania zdjec od kogokolwiek i dla mnie jest to dziwne..

Gość ajcik
co oznacza - nie pierwszy raz, kiedy chcial sie umowic z jakas dziewczyna? zdradza Cie?

Gość ajcik
jesil chodzi o same zdjecia - nie mierz innych swoja miara - Ty nie potrzebujesz, on moze inaczej. Jesli to same zdjecia, nie prowadzace do niczego, to czemu to Cie boli? to tylko zdjecia - co innego, jesli od zdjec sie zaczyna, a konczy na romasnach i spotkaniach ukradkiem.

Ajcik, ale byla kiedys taka sytuacja, ze chcial sie umowic z jakas dziewczyna z neta i prowadzil z nia rozmowy na tematy intymne, ewidentnie mial na nia ochote, to mialo sie nie powtorzyc... Nie pisalam, ze nie mam zamiaru z nim rozmawiac, bez wyjasnienia na pewno nie odejde.

Gość uoouoooioi
już sobie dodajesz jakieś historie (przed tym chyba słusznie uprzedza ajcik) "kiedyś"? "chciał"? przecież jesteście z sobą krótko, więc jakieś "kiedyś" byłoby raczej na początku waszej znajomości... "chciał"... - heh, chcenie chceniu nierówne, zresztą skąd wiesz co on miał w głowie, ważne że się nie umówił porozmawiaj z nim, zamiast tutaj coś roztrząsać

Tak nie umowil sie, bo dowiedzialam sie o tym heh. Wtedy nawet jak chcialam z nim porozmawiac to sie denerwowal i nie chcial o tym rozmawiac;-/. Pisze tutaj bo dla mnie to niezrozumiale i chce poznac opinie innych osob.. Tyle..

Gość uoouoooioi
ale jakie można mieć opinie skoro nie wiadomo o co chodzi z tym zdjęciem??

Nie pisalam przeciez nic w tym stylu, ze mnei zdradza etc. Tylko po co chlopak, który kocha swoja dziewczyne buszuje po necie i zbiera fotki jakichs panienek..

Gość realnie az do bolu
szkoda ze z tylu moglabys ocenic cycuszki, pipkie to czy ma roztepy na brzuchu, a z tylu to interesujace tylko dla geja

Gość uoouoooioi
przecież nie wiesz czy on celowo "zbiera" takie właśnie fotki

Nie wiem czy celowo, ale ktos maila musial podac w wiadomym celu :)

Gość uoouoooioi
czym innym jest nagabywać przypadkowe kobiety (czy jakieś partnerki do wirtualnego i nie tylko seksu) o nagie zdjęcia a czym innym, w ramach niewinnej wymiany podobizn, odebrać nagą fotkę i z którym wariantem mamy do czynienia, nie jest wiadomo i nie będzie, póki się nie dowiesz

Gość realnie az do bolu
koniecznie popros o zdjecia z przodu, bedziesz wiedziala czy gorsza od ciebie

Gość uoouoooioi
rzecz w tym że maile podaje się czasem nie w "wiadomym celu" ale bez jednego założenia, jak i w celach zupełnie innych niż ma osoba z którą się koresponduje jako osoba korzystająca z internetu na pewno to wiesz

Gość uoouoooioi
dobra, spadam Zdołowana, nie wkręcaj sobie filmu, tylko porozmawiaj ze swoim chłopakiem.

Gość nelka26
żądaj, nie proś, niech ci to wyjaśni bez ściemniania, owijania w bawełnę, też miałam taką sytuację.