Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawia mnie taka rzecz

powiedzcie mi co to moze byc bo sie martwie !!!

Polecane posty

ostatnio kochalismy sie z chkopakiem, uzywalismy gumek durex tych rozowych z wypustaki, zreszta nie pierwszy raz.....po tym wsytkim moj chlopak dostal czerwonych krostek na"glowce penisa'' minely 4 dni a one nadal sa.co to moze byc? jak mu pomoc

a byl oral albo chwilka przyjemnosci bez gumki?? bo albo zalapal cos od ciebie albo to uczulenie od gumek, niech sie przejdzie do lekarza i wtedy bedzie jasne inaczej to moze sie rozwinac w cos powazniejszego.

Gość anteczka
oby nie kiła :/ niech idzie do lekarza 1 kontaktu ...

nie bylo orala, wszedl od razu do mnie w gumce. on do lekarza nie pojdzie ...za chiny....jak zreszta wiekszosc facetow

wspolzyjemy od 8 msc za kazdym razem w gumce....wczesniej nic mu sie nie dzialo

Gość juyduha
hej kiedyś z moim chłoakiem mieliśmy podobny problem lecz krostki same zniknęły po pewnym czasie tyle że my kochaliśmy się bez gumek a w waszym przypadku wszystko wskazuje na to że twój chłopak ma uczulenie nie wiem może się mylę ale tak myśle nic innego mi do głowy nie przychodzi??

tylko zastanawiajace jest to ze juz tych gumek uzywalismy i nic sie nie dzialo.....

Gość juyduha
to dziwna sprawa niech się lepiej uda do lekarza jak nie chce sobie i tobie zaszkodzić

ale do jakiego lekarza?

Gość zen1979
Alergia na różne rzeczy pojawia się znienacka, w każdym wieku i na wiele różnych rzeczy. Może akurat teraz zaczęła się u niego. Oczywiście najlepiej pojść do lekarza. Mozesz tez wyprobowac krem Clotrimazol, ktory jest na różne zmiany na skórze. Nie gwarantuje jednak, że coś pomoże w tym przypadku, albo czy nie pogorszy sprawy. powodzenia i pozdrawiam