nulla26 0 Napisano Czerwiec 11, 2007 Przeczytałam w gazecie o jakiejś zupełnie nowej kuracji CUD-można zrzucic 24 kg w dwa miesiące i oczywiście nie podano zbyt wielu szczegółów. Czy ktoś stosował ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nulla26 0 Napisano Czerwiec 11, 2007 nikt o tym nie słyszał?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikt nikt nikt Napisano Czerwiec 11, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nulla26 0 Napisano Czerwiec 11, 2007 szkoda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mary.... Napisano Czerwiec 11, 2007 kuracja cud to chyba bys musiała nic nie jeść...albo jakies tabletki wspomagajace odchudzanie i cały czas cwiczyć i cwiczyc... bo ja w takie cuda nie wierzę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady_in_red21 0 Napisano Czerwiec 11, 2007 cyba na amfie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ...... oj ojoj Napisano Czerwiec 11, 2007 lady in red co to znaczy "cyba"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do nulla 26 Napisano Czerwiec 11, 2007 a w której gazecie to przecytałaś? napisz cos wiecej o tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nulla26 0 Napisano Czerwiec 11, 2007 czytałam w olivii, właściwie to w prawie każdej gazecie jest. Nic wiele nie jest napisane z konkretów, oprócz listu jakiejś babeczki co niby stosowała i schudła 24 kilogramy w 2 miesiące. Można zamówić kurację 8-dniową zeby stracić do 7 kg i to kosztuje 69 zł, jeszcze jakieś inne są kuracje chyba 16-dniowa i 24-dniowa, ale cen juz nie pamiętam, bo nie am tego przed sobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość narvana Napisano Lipiec 5, 2007 hej babeczki ja wlasnie jestem w trakcie tej diety!!!jem juz drugie opakowanie a mam 3!!!!troche schudlam ale spodziewalam sie ze wiecej schudne!!!!kupilam ta kuracje za 99zl a trzecia dostalam gratis.zobaczymy jak zjem juz wszystkie ile schudne o ile schudne!!!!???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Blondi19 Napisano Sierpień 2, 2007 hmmm... tez to przeczytałam i jestem wstanie to zamówidz ale boje się że to jest to samo co Amix200 tylko zmienili nazwe. Jeśli ktoś to na prawde stosuje to niech napisze ile schudł i przez jaki czas ok:) czekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Blondi19 Napisano Sierpień 2, 2007 Narvana to juz prawie miesiąc minoł odkąd masz tą kuracje. schudłaś coś? ale prosze szczerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OMG..................... Napisano Sierpień 2, 2007 http://www.twoja-firma.pl/wiadomosc/9227,uokik-ukaral-firme-tel-art-bo-mirella-nie-schudla-o-28-kg.html tu jest nie do konca o samej kuracji, ale o tym, ze zostali pozwani przez urzad ochrony konkurencji i konsumentow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OMG..................... Napisano Sierpień 2, 2007 "Mimo nakładanych / podobno/ kar reklama kwitnie.Już dzisiaj gdybym tu nie zajrzał kupiłbym od oszustów te ch.olerne pastylki po 5zł sztuka. Ci matacze sprzedawali już cudeńka. Od dropsów owocowych po plasterki. Wiem bo dałem się nabrać.Zmieniały się specyfiki,zmieniały się nazwy firmy.Odchudzali i Kurowską,i Bukowską,mnie przy okazji też , NIE UBYŁO NAWET 100 gramów .Ostatnią reklamę widziałem w poznańsim METRO. " Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość animal26 Napisano Wrzesień 3, 2007 jesli ma ktos numer telefonu na temat tej kuracji to prosze przeslijcie mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach