Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nulla26

KURACJA CUD??? Zintegrowana Kuracja Wzmocniona

Polecane posty

Przeczytałam w gazecie o jakiejś zupełnie nowej kuracji CUD-można zrzucic 24 kg w dwa miesiące i oczywiście nie podano zbyt wielu szczegółów. Czy ktoś stosował ??

Gość nikt nikt nikt

Gość mary....
kuracja cud to chyba bys musiała nic nie jeść...albo jakies tabletki wspomagajace odchudzanie i cały czas cwiczyć i cwiczyc... bo ja w takie cuda nie wierzę...

Gość ...... oj ojoj
lady in red co to znaczy "cyba"?

Gość do nulla 26
a w której gazecie to przecytałaś? napisz cos wiecej o tym.

czytałam w olivii, właściwie to w prawie każdej gazecie jest. Nic wiele nie jest napisane z konkretów, oprócz listu jakiejś babeczki co niby stosowała i schudła 24 kilogramy w 2 miesiące. Można zamówić kurację 8-dniową zeby stracić do 7 kg i to kosztuje 69 zł, jeszcze jakieś inne są kuracje chyba 16-dniowa i 24-dniowa, ale cen juz nie pamiętam, bo nie am tego przed sobą.

Gość narvana
hej babeczki ja wlasnie jestem w trakcie tej diety!!!jem juz drugie opakowanie a mam 3!!!!troche schudlam ale spodziewalam sie ze wiecej schudne!!!!kupilam ta kuracje za 99zl a trzecia dostalam gratis.zobaczymy jak zjem juz wszystkie ile schudne o ile schudne!!!!????

Gość Blondi19
hmmm... tez to przeczytałam i jestem wstanie to zamówidz ale boje się że to jest to samo co Amix200 tylko zmienili nazwe. Jeśli ktoś to na prawde stosuje to niech napisze ile schudł i przez jaki czas ok:) czekam

Gość Blondi19
Narvana to juz prawie miesiąc minoł odkąd masz tą kuracje. schudłaś coś? ale prosze szczerze

Gość OMG.....................
http://www.twoja-firma.pl/wiadomosc/9227,uokik-ukaral-firme-tel-art-bo-mirella-nie-schudla-o-28-kg.html tu jest nie do konca o samej kuracji, ale o tym, ze zostali pozwani przez urzad ochrony konkurencji i konsumentow

Gość OMG.....................
"Mimo nakładanych / podobno/ kar reklama kwitnie.Już dzisiaj gdybym tu nie zajrzał kupiłbym od oszustów te ch.olerne pastylki po 5zł sztuka. Ci matacze sprzedawali już cudeńka. Od dropsów owocowych po plasterki. Wiem bo dałem się nabrać.Zmieniały się specyfiki,zmieniały się nazwy firmy.Odchudzali i Kurowską,i Bukowską,mnie przy okazji też , NIE UBYŁO NAWET 100 gramów .Ostatnią reklamę widziałem w poznańsim METRO. "

Gość animal26
jesli ma ktos numer telefonu na temat tej kuracji to prosze przeslijcie mi