Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to fast to furius

Dlaczego rowiesniczki zawracaja mi d..pe ?

Polecane posty

Gość to fast to furius

mam 29 lat dobra prace i place, wysportowany z pasjami...Ale nie interesuja mnie moje kolezanki, nie mam ochoty na rodzine, dziecko , powazny zwiazek...moje zycie to w wolnym czasie podroze, poznawanie wielu ludzi. Ja zadaje sie z mlodymi 20 letnimi dziewczynami ktore nie chca rodziny czy zamieszkania razem.... Od propozycji tych koelzanek to normalnie sie odczepic nie moge, od tych ich aluzji itp.....Co zrobic by daly mi spokoj ?

Gość twoja rówieśniczka
olać... podejrzewam że te propozycje to dowody uznania dla twojej osoby, załóż więc że to miłe, i że masz prawo takie teksty ignorować i tyle

Gość to fast to furius and gay

Gość mentosikw
nie macie wrazenia, ze te wszystkie tematy zwiazane z kobietami zaklada ta sama osoba??

Gość kawaler podstarzały
przecież to miło mieć adoratorki, po co sie uwalniać

Gość Alecjaa
mozesz ze mna sie zwiazac. Mam 25 lat i nie moge opedzic sie od 30 latkow chcacych zalozyc rodzine. A ja nie chce sie wiazac na stale i nie chce miec dziecko, no moze kolo 40. Moze... Lubie podrozowac i nie cierpie nudy w zwiazku. Moze byc luzna relacja:)

Gość gazowany
za bardzo zapatrzony w siebie jesteś i obsesyjnie o tym myślisz.Olej,po prostu olej bracie.Kiedyś,gdy na starość będziesz sam zatęsknisz za tymi dziewczynami:)

Gość ważżkaa
Nie wszystkie 29-latki myślą o założeniu rodziny.Nieobce są im podróże,pasje...nie generalizuj.Zastanów czego ty chcesz i to realizuj!tylo nie wracaj na forum w wieku 40 lat z postem:szukam miłej 29-tki do założenia rodziny,właśnie się zdecydowałem:)