Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kathya

POMOCY - piosenka dla ukochanego na wesele

Polecane posty

Gość kathya

Witam Gorączkowo poszukuje piosenki którą mogłabym zaspiewać na moim przyjęciu weselnym swojemu (obecnie jeszcze przyszłemu) mężowi. Niestety mam trudności ze znalezieniem odpowiedniej "kandydatki" która wiernie odtarzałaby nasz stan, nasze odczucia. Myślałam o "Psalm dla Ciebie" Rubika.. niestety mój ukochany nie lubi tego kompozytora a tym samym jego utworów. Zastanawiałam się nad Kukulską "Zakochani". Jednak wolałabym coś wyjątkowego... Będę wdzięczna za pomoc. Oczywiście wolałabym raczej cos z dziedziny pop i w jezyku polskim.

Gość andziaaak
Może wielka miłość seweryna krajewskiego

Gość kathya
dziękuję bardzo.. ale myslalam o tej piosence.. jednak wydaje mi sie ze jest zbyt (jak to powiedzieć) typowa.. powszecha.. czesto wybierana..a chcialabym zaskoczyć ukochanego...

to jest moja list a z której wybierałam piosenke na pierwszy taniec może cos będzie dla ciebie odpowiedni. mi osobiscie najlepiej sie podobają 3pierwsze Kindla \"Z kimś takim jak Ty\" Krzysztof Krawczyk „O Tobie” Universe- W PERŁY ZMIENIĆ DESZCZ Natalia Kukulska & Piasek \"Jesteś blisko mnie\" Lady Punk \"Zawsze tam gdzie TY\" Krzysztof Krawczyk „Tylko ty,tylko ja-ze sobą i dla siebie” Farba \"Chcę tu zostać\" Krzysztof Krawczyk „Bo jestes ty” Ewa Bem \"Jesteś MÓJ\" Irena Santor \"Odrobine szczęścia w miłości\" Zbigniew Wodecki \"Z Tobą chcę oglądać świat\" Grzegorz Tomczak „Niebieska piosenka” Seweryn Krajewski \"Wielka Miłość\" Anna Jantar \"Przetańczyć z Tobą chcę całą noc\" Sumptuastic „Warto żyć Krzysztof Kiljański & Kayah „ Prócz Ciebie nic” Chłopcy z placu broni \"Kocham Cię\" Sławek Uniatowski \"Kocham Cię\" Kancelaria – „ZABIORĘ CIĘ” Natalia Kukulska \"Zakochani\" Krzysztof Krawczyk i Edyta Bartosiewicz \"Trudno tak\" Anna Jantar \"Mój, tylko mój\" Rezerwat \"Zaopiekuj sie mną\" Uniwersa „Jestem obok Ciebie” Virgin \"Dla R\" dosyć długa ta lista ale może znajdziesz tu cos co będzie dla ciebie odpowiednie :))

Będziesz mój - Anna Jantar Chcę tu zostać - Farba Moje jedyne marzenie - Anna Jantar lub Natalia Kukulska Mój - Goya Tylko mnie kochaj - Goya Pozwolił nam los - Anna Jantar & Bogusław Mec Pozwolił nam los - Natalia Kukulska & Piasek Radość najpiękniejszych lat - Anna Jantar & Kukulska Natalia Tylko w twoich dłoniach - Eleni Wszystkie Chwile - Magma Jesteś Blisko Mnie - Natalia Kukulska & Andrzej Piasek Piaseczny Z Tobą chcę oglądać świat - Zdzisława Sośnicka i Zbigniew Wodecki

Gość ziyo wszystko to co mam

Gość a moze cos po angielsku
how do i live without you jest niezwykle piekna

Gość oranżada czerwona
Ja proponuje Krystyna Gizowska - Przeżyłam z Toba tyle lat :)

Gość oranżada czerwona
lub "Czerwoną Jarzębinę" równie piękna piosenka

A może lepiej wybrać jego ulubionego wykonawce,piosenke napewno by się ucieszył jak dziecko.I nie ważne jaki to by był gatunek muzyki ważne że on ten gatunek kocha.Zobaczysz jaki byłby szczęśliwy