Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukujący i pytający

Gdzie na randke w Krakowie????

Polecane posty

Gość gość
Osobiście to przepadam za kuchnią Indyjską. Coraz więcej dobrych restauracji tego typu działa w Krakowie, ale najbardziej to cenię sobie jedzenie w lokalu Ganesh na stary mieście. Jak ktoś lubi bardziej pikantne rzeczy to będzie zadowolony z takiego sosu jak Vindaloo – czerwone chili, imbir, czosnek...ostrzegam, że naprawdę ostre, ale dobre.

Gość gość
Mój obecny mąż (oboje jesteśmy z KRK) zabrał mnie na pierwsze spotkanie do kawiarni Lajkonik na Basztowej. Nigdy nie zapomnę tego romantycznego klimatu.. eh cudownie było :) Trafił w dziesiątkę bo uwielbiam takie klimaty, moim zdaniem Kino jest już przereklamowane :) Mają kilka placówek w KRK takich http://lajkonik-pik.pl/pl/krakow

Gość gość
Spacer nad Wisłą, bukiet od krakowskich kwiaciarek. Jak ktoś lubi artystyczny klimat Krakowa, to kolacja Pod Złotą Pipą. Oryginalne drinki, fajne menu, elegancka kaczka, czy bardziej męsko golona z piwem.

Gość gość
Kraków to bardzo romantyczne miejsce samo w sobie. Spacer brzegiem Wisły wokół Wawelu potem możecie wpaść np do Klubu Kabaret. Bardzo fajne i oryginalne miejsce. Dobre jedzenie miła atmosfera czasami można trafić na jakieś przedstawienie. Lubie tam chodzić z moim mężem :)

Gość gość
Randka w Krakowie :) Ja idę jutro ;)

Gość gość
Cafe Szafe, ul Felicjanek :D

Gość gość
Polecam zajść do www.indianfood.pl , bo Hindusi robią niezłe żarcie ;) Warto wszystkich deserów spróbować, chociaż przez jeden raz nie da rady, bo niektóre naprawdę zapełniają żołądek, słodkie. Dużo nietypowych rozwiązań, też z serem przekąski podlane karmelem. Myślę, że fajne miejsce na słodką randkę :)

Gość gość
Mi odpowiada kuchnia w Da Pietro. Robili jakiś czas temu chyba na początku roku przeprowadzkę co prawda, ale ludzie którzy pracuję się z tego co widzę nie zmienili za bardzo. Jedzenie jest tak samo smaczne jak przed zmianą lokalu. Z resztą wystrój tego nowego miejsca jest wcale nie gorszy, na stronie dapietro.pl są zdjęcia.

Gość gość
Może zabrałbyś mnie na piwo? ;)

Gość gość
Najwięcej zamawiam do akademika jedzenia od www.indianfood.pl Wegetariańskie potrawy solidnie podane, dużo dodatków, sos to u nich faktycznie sos, a nie jakaś dziwna papka. Niczego nie żałują klientowi.

Gość gość
Smakuje mi jedzenie w Da Pietro, ale też sama restauracja, wystrój i obsługa, wszystko tutaj jest na wysokim poziomie. Miejsce dobre jak ktoś chce zjeść obiad, ale też wieczorem wyjść gdzieś większą grupą z przyjaciółmi, czy tylko we dwoje z ukochaną/ukochanym. Restauracja jest w kamienicy Pod obrazem, urokliwe miejsce i mimo że w piwnicy to jest przyjaźnie.

Gość KamilKornecki90
pojdzcie sobie do Filipa 18 na kolacje ;) Przepiękne miejsce :) My z małżonką zawsze się tam wybieramy, jak wychodzimy na romantyczny wieczór.

Gość gość
KamilKornecki90 dziś - super, że urządzacie z żoną "romantyczne wieczory". Gdybym miała męża też dbałabym o "randki we dwoje" gdzieś poza domem. To bardzo scala małżeństwo. Pamiętajcie, żeby nie zaniedbywać tych "małżeńskich randek" :)

Gość gość
Stara Zajezdnia ma ciekawy klimat i można wypić smaczne piwo :) Zawsze gra ładna muzyka a obok jest Wisła, muzeum...No jest co robić.

Gość gość
Taaak, my też chodzimy do starej zajezdni i jest tam bardzo romantycznie :) Moja żona uwielbia pić tamtejsze piwo bo jest lekko słodkawe i mają pyszne desery.

Gość gość
ogarnij czy w Krakowie jest wesołe miasteczko. To jedno z lepszych miejsc na pierwszą i kolejne randki. Luźna atmosfera zabawy, nie ma tego obciązenia, że jesteście sam na sam ze sobą, można pokazać jakim jest się męskim na strzelnicy czy nawiedzonym domu, można dziewczynę lekko wystraszyć na karuzelach, stoiska z jedzeniem blisko. No normalnie nie znam lepszego patentu. Ogólnie musi mieć cały czas jakieś pozytywne bodźce, nie bać się błota (żeby to zadziałało to nie może ona być taka cała z eng "posh") no i raczej nigdy nie pytaj co teraz robimy, chyba, że sama stanowsczo coś zaproponuje.

Wspomniana wyżej restauracja Filipa 18 jest genialnym miejscem na randkę! A zwłaszcza wtedy kiedy trafi się na kolację degustacyjną - jedzenie jest wyśmienite!

Gość diegoo88
Jesli nie próbowaliście polecam masaż tantryczny, mega odpręża, relaksuje, a na taką romantyczna randkę super, na walentynki wybrałem się z narzeczoną na taki masaż dla par...w życiu nic równie fajnego nie przeżyliśmy razem...tu macie bardzo dobre studio - Studio Masażu Dewi na Krasińskiego , polecam http://studiodewi.pl/

Gość melissa

wszyscy te kolacje, a coś bardziej dla ciała i ducha?

osobiście polecam Studio Masażu Dewi i masaż tantryczny dla par. bylismy z mężem. Kosmos po prostu http://studiodewi.pl/

Gość woriorr

Zabierz ją na masaż tantryczny do Unity Point, supr miejsce a tu można nawet taki masaż dla par mieć. Coś wspaniałego, odleci dziewczyna zobaczysz https://unitypoint.pl/