Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jacek Wawa

Kobiety mam do was pytanie...

Polecane posty

Gość ja nie moge
"ile Twoim zdaniem powinien zarabiać mężczyzna, a ile kobieta?" a ja juz napisalem, ze zalezy od miasta i wieku. Ktos z malego miasta w wieku 25 lat, jak bedzie zarabial 1500zl to jest szczyt marzen, w wiekszym miescie to jest smieszna kwota.

Gość bez_majtkuuuff
nie chodziło mi o konkretne sumy, ale o róznice w zarobkach, a może ich brak. Powinni zarabiać ty le samo, mężczyzna powinien zarabiać więcej...? co Ty nato?

Gość ja nie moge
wiecej od kobiety albo po rowno. Co to ma wspolnego z tematem?

Gość bez_majtkuuuff
Bo masz pretensje, że kobitey to materialistki, a sam twierdzisz, że mężczyzna powinien zaabiać od nich więcej... Echh... SIę zastanów dowidzeniasięzpaństwem

Gość ja nie moge
ale nie wypisuje glupot ILE konkretnie ma zarabiac. Musialbym byc debilem, zeby powiedziec dziewczynie, ktora zarabia 800zl, nie nadajesz sie do zwiazku, bo za malo zarabiasz.

Gość bez_majtkuuuff
p.s. Byłbyś debilem. CHoć mamy równouprawnienie, to mimo wszystko rola mężczyzny jest zapewnić byt rodzinie, a kobiecie urodzić dziecko. I tyle :) I z tego powodu facet powinien zarabiać przyzwoicie, kobieta zarabiać przyzwoicie może. z harcerskim pozdrowieniem ;)

ja dziewczyna zarabia 800 zl a facet np 8000 to ona nie powinna z nim byc bo te 800 zl to smiech na sali ;d

Gość realnie az do bolu
przeczytalem wszysko i malo nie peklem ze smiechu, wszyscy pisza bzdety rzucaja cyfry wyssane z palca. A nikt z was nie wspomial o gospodarnosci i madrej umiejetnosci inwestowania, jak kto jest bezmyslny i rozrzutny to i 100 tys na miesiac niw wystarczy

Gość ja nie moge
"p.s. Byłbyś debilem." ta facet, rzucajacy kobiete, ktora za malo zarabia - zle, kobieta rzucajaca faceta, ktory malo zarabia - dorze, nikt nie widzi problemu szkoda gadac

Gość Śmieszy mnie ...
takie pytanie, ale powiem tobie z własnego podworka jak to było u nas. Do głowy mi nie przyszło żeby brac pod uwagę ile mój naj .... naj ... zarabia. Przeciez wiadomo było, że bedziemy pracować i on i ja i jakos to bedzie. Tak krawiec kraje jak mu materiału staje - to takie stare przysłowie. Wiadomo, że nie bylo nas stac na jakieś luksusy, ale co z tego, kochalismy się i to się liczy i wlasnie uczucie pomogło nam przetrwać również te trudne chwile Pieniądze to rzecz do nabycia, wazne jak są, ale na pewnonie sa najważniejsze w życiu ... takie jest moje zdanie w oparciu o doświadczenie zyciowe, pozdrawiam :-D PS Jestesmy 30 lat po slubie :-D