Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabierz jej z reki noz

dlaczego umieraja Ci.....?

Polecane posty

wlasnie mi sie zawalil swiat:( po raz kolejny to samo :( chce umrzec:( dlaczego Ci ktorzy chca zyc umieraja a tacy ludzie jak ja zyja:( po co i dla kogo?

Gość kurnachatka
na to pytanie nie ma racjonalnej odpowiedzi, przykro mi 🌼

Gość lepiej pomyśł o tym ze
są ludzie, którzy są np. sparaliżowani i tak do końca życia na czyjejś łasce a T Y może masz zdrowe ręce, nogi , rusz głową kieruj się rozumem a nie emocjami bo to świadczy o niedojrzałości nigdy w życiu nię będzie super zawsze jakieś kamienie pod górę a to znaczy, że mamy chlipać ? NIE weź się lepiej w garść i zrób coś konstruktywnego

Gość nie chcesz żyć to
co cię powstrzymuje?

Gość frezjaxxxxxx
tez mam dzis dola zadnej rodziny i wsparcia procz mego kochanego taty ktory zawsze jest i byl przy mnie i nie przezylby gdyby mi cos sie stalo,ale po co zyje?zadnej motywacji,dol totalny...dlaczego????

moze do konca mam nadzieje..

Gość no właśnie to jeśli tak ci źle
tak ci źle tak ci łyso, to weź się za robotę i ci przejdzie nędzo. wykop wielki dół a jak skończysz to... ja bym skoczył. po prostu nie masz co zrobić z tą swoją wygodna dupą i przepełnionym kontem. wyjdź na miasto może cię ktoś przerucha z litości. bo nie reprezentujesz sobą nic jak tylko jedno wielkie ludzkie gówno, któremu się poprzewracało w dupie.

jak czytam wypowiedzi takich osob jak to nabuieram cohoty do zycia i ciesze sie ze nie jestem tak pojebana jak Ty

Gość Szeeptucha
dlatego że ci, którzy umierają - umierają w najkorzystniejszym momencie swojego rozwoju, są na właściwym poziomie duchowym - dlatego właśnie tak kochają życie i dlatego chcą żyć. Ty nie chcesz żyć, bo nie możesz odnaleźć swojej drogi, niektórym wiele lat zajmuje znalezienie tej iskry, która oświetli duszę, by stała się żywą, a pamiętaj, tylko żywy może umrzeć. Ty na razie jesteś martwa.

Gość martwa jak kłoda