Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chciała inaczej

Proszę o pomoc.

Polecane posty

Jestem młoda, ale naprawdę mi ciężko. Wczoraj zostawiłam mojego chłopaka. Inteligenty, szanował mnie i wszystkie kobiety, kochał, starał się, byliśmy razem ponad pół roku. Idealny kandydat na męża, ale to mój drugi chłopak i chciałabym się jeszcze trochę pobawić.. Teraz cały czas płaczę, jemu złamałam serce- wiem, mi cholernie smutno, ale wrócę do niego i co ? i kiedyś i tak się rozstaniemy bo potrzebuję trochę oddechu zanim będę się wiązać na zawsze. Co robić?

planujesz sobie zycie? jego sie nie da zaplanowac. jesli bylo ci z nim dobrze to byc mzoe wlasnie wyrzucilas prezent od losu (a onie w zyciu trudno) co masz na mysli mowiac bawic sie?

Gość chcesz z siebie zrobić
puszczalską czy co?...to ilu ty chłopaków potrzebujesz zeby sie wyszumiec?...zastanów sie nad swoim postępowaniem

Gość a potem będzie już za późno
pewnie tylko po to się wyzalejesz ,żeby stwierdzić,że to była głupota ale w sumie dobrze,że się rozstaliście, Ty się czegoś nauczysz a On będzie miał twardszą dupę do kobiet życze powodzenia, wazne ,że nie jesteś z nim na siłę

ale ja nie mówię o chłopakach. Chciałabym Pochodzić na imprezy, koncerty, spotkać kilku dobrych tancerzy- kocham tanczyc, a on nie umie zupełnie. a z nim zawsze ciężko mi było gdzies wyjsc .

aaaaaa.... no to zmien faceta ;| Tzn zmien jego samego albo zmien go na innego.... Podejrzewam ze jego charakter trudno bedzie juz zmienic... ja tam bym z takim sztywniakiem nie chciala byc - trzymalo by mnie tylko przyzwyczajenie....