Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wszechpolka

Czemu niektórym ludziom tak przeszkadza Radio maryja?

Polecane posty

Gość wkurza mnie to
po pierwsze...sorry, ale mój przykład był AUTENTYCZNY.... szczerze powiedziawsz, przed tem nie miałam nic przeciw temu radiu, póxniej słuchałam go wielokrotnie i wielokrotnie na własne uszy słyszałam, jak telefonujący z niewygodnymi opiniami byli wyłączani i komentowani z taką nienawiścią, że aż włos sie jeżył na głowie.... a wcale nie przeklinali- głupia wymówka- coś jak "rozmowa kontrolowana' z takigo powodu każdego zawsze mozna wyłączyć.... po drugie...gdzie tu ktokolwiek napisał, że TVN jest dla niego autorytetem? TVN to komercyjna stacja, która ogląda sie dla rozrywki przy obiadku rodzinnym.... fanatycy RM dopisują sobie po prostu ideologie na własne potrzeby..... "wypowiada glosem wolnym opinie Polakow na rozne tematy"....konia z rzedem temu komu uda sie na antenie zapytac o majatek ojca R. :P

Gość uwielbiam to rdio
podobnie ja tą hołotę Wszechpolakow

Gość dziś się nie ruszam
me too naskocz wszechpolsko

Gość libeał z liberii
rm to najlepsze radio jakie było tak jak prezydent to najlepszy prezydent od czasów bieruta-swojego idole do którego mu jednak brakuje troche ale z entuzjazmem nadrabia straty.

calkowicie jestem zbudowany madroscia i obiektywizmem : Yago, Wszechpolki, i uczciwego Polaka. dzieki i pozdrawiam. a lewakom i liberalom wogole kanaliom nas pohybel.

Gość Mietek Wirażka.
Dodatkowo umotywowany staram się nie przekraczać jezdnie na przejsciu dla pieszych tylko drapiąc się profilaktycznie po jajach wchodzę moblilnej toalety toi toi by za pomoca odbytu zmieniajac ja w rakiete przeleciec na drugą stronę drogi