Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bacha87

Tabletki !!!

Polecane posty

Gość Bacha87

Hey!!! Mam taki problem: od stycznia do marca wziełam 3 opakowania tabltek ant. Rigevidon. Później przerwałam na 2 miesiące branie tabletek. I teraz znowu chciałabym je zacząc brac. Czy bede miała jakies skutki uboczne? Ginekooga zapytać się nie moge bo on jest najlepszy w mieście i zapisać trzeba się na wizyte 3 miesiace wcześniej:( Moze Wy mi coś doradzicie? Prosze:*

Nie bierz tabletek bez wizyty u lekarza. On musi wykluczyć ciażę i sprawdzić czy jesteś zdrowa.

Gość sabotash
zgadzam sie

Gość Benni
hej, bacha ja też chce tak zrobić za jakiś czas, a jak tam cera po odstawieniu?

Gość Bacha87
Nie jestem w ciąży i jestem zdrowa:) To wiem na pewno;) Chodzi mi o to czy moge miec taką przerwe?? czy nie bede miała jakiś powikłań??

Gość Bacha87
W czasie brania tabletek troszę cera mi się pogorszyła ale jak odstawiłam to od razu było mniej pryszczy itp. Ale nie wiem czy to było spowodowane tabletkami:)

Gość Benni
hmm, dziwne, ja też się zastanawiam, czy tak można zrobić, ogólnie mój gin zalecał przerwę 1 raz w roku miesięczną, ale 2 - miesieczna? Nie wiem, czy to wielka różnica?

Gość Bacha87
A to spoko:) Jeśli tak powiedział ,że można zrobic raz w roku jednomiesięczna przerwe w braniu tabletek to dwa miesiace też mogą być:) Wkońcu ile mozna zyć bez sexu?;>:)hehe

Gość Benni
hihi, ja już miesiąc mam schizy po odstawieniu ;-(