Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asusek

ZMARSZCZKI - czy robia sie po uzywaniu podkladow, pudru???

Polecane posty

Gość asusek

jesli tak to dlaczego? jai to ma wplyw na skore i zmarszczki? czy jest to udokumentowane czy to tylko takie gadanie, nie uzywaj podkladu bo zrobia ci sie zmarszczki...? jaki to ma wplyw na skore?

Gość nie robią się
chyba, że 1 nie zmywasz na noc 2 używasz najtańszych i ogólnie tandetnych (nie wiem jak inaczej to określić) Co najwyzej może wpływac to tak nas zmarszczki jak np stres i mimika moim zdaniem !!!! :):):):)

Gość dobry podkład
to nawet pielęgnuje! chroni przed niekorzystnym wpływem środowiska! A zmarszczki się mogą zrobić, gdy za mocno trzemy twarz wykonując demakijaż.

Gość dfsdfsd
no wlasnie mnie tez to zacieakwilo...mama zawsze mi mowila zebym nie uzywala pudru bo mi sie zrobia zmarszczki... :) moze tu chodzilo w tym powiedzeniu ze wysusza twarz? pomijam fakt ze zawsze przedtem stosuje krem nawilzajacy wiec nie powinno byc zle... ;)

Gość 24456
Preparat, który nakładasz nie powinien być zbyt ciężki. A co do zmarszczek - na ich powstawanie ma wpływ palenie papierosów i UV.

Gość wxtttz
i płacz i smiech tez maja wpływ

Gość kkkkkkkkkkk
ale czy podklady i pudry poteguja i maja jakikolwiek wplyw na zmarszczki czy tak sie tylko mowi?

Gość pikoliko
Wedlug mnie maja. Skora potrzebuje oddychac. Taka zaklajstrowana z pewnoscia ma z tym problemy. Poza tym co to za ochrona? heh, z cala pewnoscia pozywka dla wszelkiego rodzaju grzybow i innych zarazkow. Skora ma swoja wlasna bariere ochronna a te wszystkie klajstry tylko ja niszcza.

Gość dupa dupa dupa
pikoliko gadasz glupoty

Gość pikoliko
Coz - w swiecie w ktorym zyjemy milo uchodzic za glupia:)

Gość Yvonne_74
Czy słyszałyscie cosik o żelazku antyzmarszczkowym ?? Witam Wszystkie które maja hopla na punkcie zmarszczek !!! ostatnio użyłam tego urządzonka i jestem pod wrażeniem , rewelacja. Proste, szybkie i daje efekty.. Koszt nie duży w porównaniu z zabiegami u kosmetyczek. Znalazłam to na stronie : http://allegro.pl/item542320316_nowosc_zelazko_przeciwzmarszczkowe.html pozdrawiam