jestem deską przegrałam zycie 0 Napisano Czerwiec 11, 2007 jestem mlodą nastolatką, w wakacje zamierzam rozpocząć współżycie, mam pytanie co do zabespieczenia. Jakie polecacie na 1 RAZ , coś równie skutecznego jak tabletki antykoncepcyjne, których nie kupię, bo nie wybieram się do ginekologa a recepty sama nie wypiszę... prosze Was o radę. pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KERE 0 Napisano Czerwiec 11, 2007 cud poczęcia podczas pierwszego stosunku też się zdarza. masz stałego partnera z którym chcesz iść do łóżka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przede wszystkim gumka Napisano Czerwiec 11, 2007 i moze jeszcze jakies srodki pemnikobójcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KERE 0 Napisano Czerwiec 11, 2007 oj lepiej ty kretynko dobrze się zabezpiecz żebyś dzieci nie krzywdziła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam zycie 0 Napisano Czerwiec 11, 2007 tak mam stałego partnera od 2 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam zycie 0 Napisano Czerwiec 11, 2007 up. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomocna 0 Napisano Czerwiec 11, 2007 czesc :) jak nie chcesz brac tabletek to polecam prezerwatywe :D powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeju co za dziewczyna Napisano Czerwiec 11, 2007 noto moja panno pierwszy raz za toba skoro juz blonki niema,ty dobre to ,moj pierwszy raz ze srubokretem,natym polega strata dziewictwa na przekluciu blonki wariatko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam zycie 0 Napisano Czerwiec 11, 2007 wariatką nie jestem, ale Ty za to daltonistą, podszywacze są pomarańczowi ... a co do tabletek, to chciałabym brać, ale chyba nie istnieja żadne bez recepty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomocna 0 Napisano Czerwiec 11, 2007 to idz do ginekologa - to zaden wstyd :) przepisze Ci tableki i po sprawie :) moze porozmawiaj z chlopakiem niech pojdzie z Toba - poczeka na zew. ale powinno byc Ci razniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martynka3333 Napisano Czerwiec 11, 2007 ja tez mysle ze powinnas isc do gina,jak sie wstydzisz to idz do kobiety,to naprawde nie takie straszne jak sie wydaje.Sa tabletki anty bez recepty sa nawet tanie,ale musisz pamietac ze niebenda dobrane do ciebie i moga ci zaszkodzic.Mozesz tez kupic plastry anty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martynka3333 Napisano Czerwiec 11, 2007 noi musisz pamietac ze moze ci to sprawic taki bol ze niebedziesz miala za pierwszym razem przyjemnosci,niewiem jak inne dziewczyny mialy ale mnie tak bolalo ze musialam probowac chyba z dwa razy zeby doszlo do pelnego stosunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam zycie 0 Napisano Czerwiec 11, 2007 Tylko jest pewien problem, ja mam niecałe 16 lat. Do 16 roku życia trzeba z rodzicem, tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martynka3333 Napisano Czerwiec 11, 2007 kurcze niepamietam,moze sprawdz w wyszukiwarce od ilu lat mozna isc samemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZABIĆ TYLKO ZABIC P Napisano Czerwiec 11, 2007 16 lat ?????????? :O pojebało cię anitka ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do książek Napisano Czerwiec 11, 2007 mała dziwko! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeeeeeeeeeee Napisano Czerwiec 11, 2007 co sie czepiacie? wiekszosc osob ma swoj pierwszy raz w tym wieku, uwazam ze to dobry wiek tymbardziej ze jest juz ze swoim partnerem 2lata. JA mialam taka sama sytuacje, po 2latach i mialam 16 a on 21 i co mielsimy czekac i czekac, dwa lata to nie dwa dni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeeeeeeeeeee Napisano Czerwiec 11, 2007 to moze powiedzcie kiedy Wy mielsicie swoj pierwszy raz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martynka3333 Napisano Czerwiec 11, 2007 nieprzejmoj sie tymi beznadziejnymi wpisami,16 lat jest czasem dobrym do zaczecia wspolzycia,ja tez mialam 16 lat jak zaczelam wspolzycie A ty glupia pomaranczko niewiesz ze nawet jest ustawa ze nwet prokurator ci na dupie juz niesiedzi bo wiadomo ze w tym wieku ludzie zaczynaja sie bzykac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do martynki Napisano Czerwiec 11, 2007 to moze teraz czas na pierwszy raz ze slownikiem ortograficznym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeeeeeeeeeee Napisano Czerwiec 11, 2007 moze i byl w pozniejszym wieku ale po miesiacy, łoo ho ho gartulacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach