Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Floirs

załamać się można, całe zycie będę sama....

Polecane posty

Gość Floirs

No nie mam gdzie poznac chłopa.Może dla was wyda się to śmieszne i nieprawdopodobne ale tak przedstawiają sie moje realia.Mam 23 lata i niedługo ludzie będa pokazywac na mnie palcami, że jestem stara panna.Zresztą tu nawet nie chodzi o ludzi, tylko o to, że jest mi z tym źle.Na codzien w normalnym życiu, nie mam szans poznania kogoś, moje zycie towarzyskie równe jest zeru.W pracy też absolutnie jest to nie możliwe.Weszłam więc z ciekawości kilka razy na czat, w końcu tyle osób poznało tam swoje drugie połówki.Ale tam tez nie mam szczęścia!270 osób na czacie i ani jedne, która by mnie zainteresowała.Sami zboczeńcy, napaleńcy szukający przygód:oNie ma dla mnie miejsca na miłośc chyba...

Gość martynka3333
jeszcze jestes mloda,niespiesz sie,teraz ludzie przekladaja ozenek jak maja gdzies 30

Gość jak byś była 23 letnim
niesmiałym małomównym brzydkim niskim facetem. Jak połowa na forum to miała byś jeszcze gorzej :classic_cool:

Gość tutajjjjjj
tez bedzie ciezko :( albo dzieci do 20tki albo .... duzo po 30tce

Gość czejjjjs
na jakie czaty wchodzicie? ja na onet

Gość bolską B to się nie przejmuj
:classic_cool:

Gość Floirs
Faceci na czacie sa tak beznadziejni, że to poprostu koszmar.I o cyzm ja mam z takim gadać:o

Gość to idź na inny czast
a nie na towrzyski albo erotyczny bo tam najwięcej ludzi

Gość gzymS
tzn. narzekasz na toz e jestes/ bedziesz nielugo stara panna, czy ze jeszcze nigdy nie mialas zadnego chlopa?

Gość ja mam tak samo...
choc mam 19lat...i co...i jeszcze sie tym nie przejmoje...;)

Gość moja rodzina słynie
z późnego zamążpójscia tudzież ożenku.Ja byłam najmłodszą panną młodą----25 lat.Reszta sióstr 27---29 lat.Rodzina męża jest jeszcze ciekawsza bo mężczyźni nie żenią się przed 30-stką.Mój mąż miał 34 lata gdy braliśmy ślub.

Gość Floirs
Ale ja nie jestem na towarzyskim tylko na regionalnym:oMasakra tu naprawde sami zboczency, szukaja jakiejś obciągarki:o

Gość wydaje Ci sie Floirs
na czacie tez sa normalni...oczywiscie wchodza tam rzadko i na krotko bo co tam mozna w koncu robic :] ale szansa 1 na 1000 000 ze na takiego trafisz

Gość region alny to jeszcze gorzej
bo wszyscy szukają seks randek w okolicy a nie tylko świntuszenia przez net

Gość Floirs
Nie ma dla mnie już żadnej nadzieji:o

eee jest jest, tylko musisz wyjść do ludzi. Masz wolną chwilę, idź gdzieś do baru, na dicho ;) nawet sama, zawsze tam sie ktoś do ciebie odzywnie, albo ty do kogoś. tylko trzeba zrobić pierwszy krok. wiadomo, że siedzeniem w domu nic nie wskórasz. Trzeba działac a nie jęczeć;)

też mam 23 lata :D ale jestem przypadek beznadziejny: nieśmiały, nieciekawy, bez znajomych.... ja to dopiero nie mam szans na poznanie kogoś... nawet zwykłych znajomych :/ jeżeli nie masz takich problemów ze sobą to pewnie znajdziesz kogoś w realu... 🖐️

Gość mam....
kurcze ty masz dopiero 23 lata ja w Twoim wieku to dopiero zaczynalam myslec o chlopakach teraz mam 28 i jestem sama. nie jestem brzydka, wiem ze mam powodzenie ale nie wychodze z domu bo nie ma z kim i przez chyba jeszcze dlugo bede sama. Druga rzecz podrywaja mnie faceci ktorych ja traktuje wylacznie jak kolegow :(