Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamka.....

POWINNYSCIE MIRZYC/WAZYC TYLE ZEBY WYGLADAC DOBRZE I CZUC SIE Z TYM DO

Polecane posty

Gość zalamka.....

boziu kolejne tematy z cyklu ile powinnam wazyc mierzyc itd itd no po prostu mnie dobijaja........................................... DZIECZYNY POWINNYSCIE MIRZYC/WAZYC TYLE ZEBY WYGLADAC DOBRZE I CZUC SIE Z TYM DOBRZE!!!! chcecie spedzic zycie z cm i z jakims przelicznikiem kalorii? a pozniej zalamywac sie ze mam o 2 cm w pasie za duzo? jest ktos jeszcze kogo to wkurw...?

Gość mnie i to bardzo
nie przetłumaczy im. Non stop pytają się czy to dobra waga czy zła... Matko od tego jest BMI, który zresztą czasem kłamie bo nie uwzględnia indywidualnej budowy każdego człowieka. Nie mówiąc o tym, ze waga o niczym nie świadczy tylko ogólny wygląd, bo można ważyć dużo i być szczupłym, ale mieć za to mięśnie. I to tylko i wyłącznie ćwiczenia pozwalają na schudnięcie ze zdrową sposobem odżywiania a nie dietami odchudzającymi, które tylko energie zabierają. Ruszyć się od kompa i zacząć ćwiczyć!!!

Gość zalamka.....
no jestem tego samego zdania i po prostu dobija mnie jak tu wchodze i widze z 5 topikow czy jestem za mala za gruba za chuda itd....... normalnie wydaje mi sie ze rodzi sie nowe pokolenie anorektyczek czy pokrzywdzonych dziewczyn uzaleznionych od kalroii i lisci salaty....

Gość mnie i to bardzo
oj to niestety chyba fakt, a najlepsze jest to, że wcinają sałatę, a na następny dzień tabliczkę czekolady i cały dzień spędzają przed monitorem komputera....

Gość mnie i to bardzo
nie mówiąc o głupich pytaniach na które odpowiedź jest w google w kilka sekund i pytaniach typu "co mi jest" jakby tutaj sami lekarze siedzieli... O oczyszczaniu nie wspomnę....

Gość zalamka.....
wiesz no patrzac tak to na wiekszosc pyhtan tutaj zadawanych gdzies na necie jest odpowiedz nie?:) jeszcze rozumiem jak sie pytaja o doswiadczenia innych ludzi-a noz ktos mial cos podobnego, chociaz wiadomo wizyty u lekarza nic nie zastapi. no ale o takie rzeczy????;/ modelka nie jestem ale jakbym miala sie zamartwiac ze tam mam iles cm atam iles i w ogole ze waze tyle a nie tyle to ja nie wiem jakbym musiala sobie radzic ze stresami zycia codziennego :) niewspominajac o tym co by se moj facet myslal muszac tego sluchac-o ile jeszcze bym go miala :D

Gość mnie i to bardzo
no a ja mam niedowagę, ale taka moja uroda :) Moja mama zawsze miała niedowagę, ale to akurat wynika z bardzo drobnej budowy, wzrost 160 cm i malutkie piersi:P Ale lubię siebie, mam dosyć innych problemów aby się tym pzejmowac....

Gość zalamka.....
no ja mam 1,5m 50 pare kg cycuszki d/c i nie mam pojecia o swoich wymiarach ani ile kalorii dziennie pochlaniam :) a mimo to zyje, funkcjonuje, mam znajomych i chlopaka. nie wiem-moze ludzie za wszelka cene niedoskonalosci charakteru chca pokryc wygladem, lub sa na tyle niesmiali ze bez modnych (co nie oznacza idealnych) proporcji sobie nie poradza