Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heniamalikosmata

polonisci sprawdzcie te wyrazy czy dobrze sa napisale prosze

Polecane posty

Gość heniamalikosmata

psychologowie skłonny był tłumaczył by odzec kogoœ ze skóry koncepcję Handke-Handkego-czy dobra odmiana? Nie kwestionowane kimkolwiek by były Perraultowy z resztš bracia niepowodzeniem u schyłku szeœćdziesięcio stronicowy ,,Iwaszkiewiczowskim’’ wynajdywać jej poetycznoœć (poetyckosc) pozaludzkš apokalipsa mala czy duza litera?

Gość źle źle źle__
tłumaczył by źle odzec kogoœ ze skóry źle Nie kwestionowane źle szeœćdziesięcio stronicowy źle apokalipsa źle

tłumaczyłby odrzeć niewkwestionowane poetyckość apokalipasa zależy w jakim znaczeniu?/

witaj Kacynko :)🖐️ jak dzionek mija?:) mnie tak sobie, coraz bardziej tęsknie😭

Gość edek bez kredki
heniamalikosmata -> jak czegoś nie wiesz to powinnaś (powinieneś) mieć takie oto książki w swoich zapewne niewielkich zbiorach: słownik poprawnej polszczyzny słownik ortograficzny czasem wstępują wspólnie :)

A dziękuję, mija jakoś tak sobie, bez znaczących zmian. Współczuję z powodu tęskonoty, rozumiem, że Ukochany gdzieś daleko. Ale czas szybko mija, niebawem na pewno znow się spotkacie :) Wiesz dziwne, ale w moim suwaczku nie zmienil się dzień, wczoraj była zmiana ale już dziś nie. Pytam Ciebie, bo znasz temat :)

po jakiejś godzinie się zmieni:) zauwazylam, ze dziala z opóźnieniem:( Ale i tak gratulacje :) Ukochany w Irlandii :O za dwa tygodnie dopiero bedziemy razem, a dzis mnie dopadlo:( dotychczas sobie radziłam

Dwa tygodnie szybko miną, pomyśl sobie, że już niedługo będziecie znów blisko siebie, ciesząc się wspaniałymi chwilami :) Bądź dzielna, juz niedługo ;) Dziękuję, że mnie dopingujesz w moim dążeniu :)

Dziękuję, o za dobre słowo. Jest ciężko, ale gdy człowiek spotyka się z taką serdecznością to czuje, że może wszystko. Jeszcze za krótko by mówić o sukcesie, ale ja już się cieszę, boję się tylko, że na urlopie nie dam rady, będzie mnóstwo pokus :o

ale pomyśl, co mozesz kupic za pieniadze wydane na paczke fajek...... kiedy wyjezdzasz??/

psycholodzy tłumaczyłby (chyba) odrzeć niekwestionowane Perraultowski (??chodzi o pisarza??) z resztą braci ?/ bo nie zczaiłam o co chodzi sześdziesięciostronicowy napisałam tylko to co wiedziałam i co wg mnie było źle. ale ja polonista nie jestem ;) no... jeszcze ;)

W środę wyjeżdżam. Tak, teraz naprawdę zaoszczędziłam, to się wydaje że niedużo, ale gdyby wrzucać codzień do świnki te pieniądze, które wydałabym na fajki, to uzbierałoby się tego trochę :)

:D Równie dobrze można pomnożyć kasę na fajki przez liczbę dni (czyli np. 19:)) i za sumę takiego działania kupić coś sobie, pamiętając potem, że tę rzecz mam zamiast czarnych płuc ;)

oczywiście..... ja też zaczynam psychicznie przygotowywać się do palenia, więc pomyśl, ze masz dodatkową motywację....byc dla mnie zywym przykładem.....autorytetem :) są takie świnki w Empikach.....na różne rzeczy ;)

Gość heniamalikosmata
dzieki jescze dwa pytania, mowimy pare miesięcy czy parę miesięcy i czy po takim (...) cudzysłowiu robimy kropke?

pomyślę nad taką świneczką :p :D tak, możesz być pewna, że jak na Ciebie przyjdzie czas to ja będę Cie wspierać :) a kiedy zaczynasz, od nowego roku?

Gość heniamalikosmata
czyli bedzie tak: blablabla(...). ? i nie zniechecony osobno?

Gość heniamalikosmata
no kurcze dzieki za pomoc, ale temat jest moj wiec tu siedze i pytam, jelsi bedzie mi chcial ktos pomoc to sie ciesze