Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przeniesienie

na jaki kolor pomalowac paznokcie u stop by byly ladne i apetyczne?

Polecane posty

[11.06] 19:12 stopki piekne na lato musze sie wziac za swoje stopy, chcialabym paznokcie jakos ladnie pomalowac ale jakie kolory ladnie wygladaja? i czy np jesli mam czerwone japonki moze byc bordowy kolor?czy to sie gryzie..czekam na madre wypowiedzi [11.06] 19:13 ne gryzie sie. fajnie wyglada [11.06] 19:14 stopki piekne na lato uwazam ze odjazdowy jest czarny kolor. [11.06] 19:15 a psik psik psik trudno ciemnymi kolorami pomalowac pazkoncie.. czy moze tylko ja mam takie koslawe rece? [11.06] 19:17 a psik psik psik w ogole mam dosc dlugie palce u stop, czy jak sie widzi takie palce to sa one jakos ohydne?moje kol maja raczej krotkie i mi takie krotkie np sie nie podobaja ale jak czytam wypowiedzi tu na forum to wszyscy szydza z takich dluzszych [11.06] 19:28 stopki piekne na lato slucham dalej [11.06] 19:34 Bzyk85 jest taka zasada: jak potrafisz dobrze pomalowac paznokcie i nieskazitelnie ciemnym kolorem to maluj,ale licz sie z tym,ze kazde niedociagniecie bedzie widac, jesli chcesz podkreslic opalenizne to lepiej malowac na jasne,pastelowe kolory, wtedy wszelkich niedocieagniec nie bedzie az tak widac, muszisz wziac pod uwage jaki masz ksztalt paznokci, czy jest regularny czy kazdy inny (ja tak mam ), czy plytka paznokcia jest duza czy mała, czy masz długie pazurki czy króciutkie, przygladnij sie i jak nie jestes pewna, zawsze lepiej pomalowac na jasny kolor(biały,piaskowy,rozowy majtkowy, jasny fiolet, jasny niebieski),stopna bedzie wygladac swiezo prosze unikaj kolorow czerwonego, ale takiego chamskiego jak maki śa czerwone, okropnie bede wygladac nieregularne,krótkie, wygryzione paznokcie pomalowane w takikolor, niczym u baby na targu, pamiętaj o wyszorowaniu pięt! zycze miłej zabawy w bąbelkach! http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722 ;116/st/20040214/e/jestesmy+razem%21/dt/-5/k/4b9f/event.png< /a>\"> [11.06] 19:50 stopki piekne na lato mam regularne paznokcie i lytki mna tyle duze by jakos je pomalowc, oczywiscie najgorszy jest ostatni paluch ale o wiadomo lubie jasne kolorki, ale mam ochote ostatnio na jakies bordo, lecz nie wiem czy teraz chiuchy musza byc jakos dobrze zgrane z kolorem paznokci na stopach.np jakbym miala fioletowa bluzke nie gryzloby sie to? a jak jest z french pedicure?to jest obciach?naprawde to tak brzydko wyglada?moim zdaniem stopy wygladaja na bardzo zadbane..ale czy sie nie myle? [11.06] 21:34 uppppppp

Gość Śliczne paznokcie
Moim zdaniem kolor czerwony nawet taki jak maki wygląda prześlicznie:) Nawet mówi się że prawdziwa kobietka ma czerwone paznokcie i czerwony portfel. Bordowy też wygląda fajnie. French to wcale nie jest wiocha, stopa wyglada na bardzo zadbana:)

Gość na zawsze przekonana
pomaranczowe jak maja byc soczyste, a ciemny fiolet jak elegancko

Gość aneczka294
zgodze sie z poprzedniczka:) ciemny fiolet jest bardzo ładny

Gość weronikax
Ja maluję zawsze takim kolorem do french-delikatny jaśniutki róż...