Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opiekunka

Kotek poszedł dziś spać głodny

Polecane posty

Gość opiekunka

musi się nauczyć jesć sam, a to nie łatwe. Stracił niedawno matke i karmiłam go z butelki, ale juz chyba czas na samodzielność. Ma miesiąc. Co o tym myslicie?

Gość opiekunka
Troszkę mi go szkoda bo niewiele zjadł. Zobaczę co będzie jutro. Może wróce jeszcze do butelki.

Gość opiekunka
gdyby nie miał to by nie żył. Przecież jest sierotą.

Gość dotty
Ja też miałam takiego malucha w domu :) Masz może w domu taki mały spodek pod szklankę? Nalej tam trochę leciutko podgrzanego mleka i może kociak sam się skusi (mój w ogóle nie był karmiony butelką, jak zobaczył spodek to do razu się do niego władował :P dosłownie :), dwie przednie łapki włożył do spodka i w ten sposób pił mleko :)) Oczywiście był potem trochę umorusany :P ale jadł samodzielnie :) Można też na początek dawać mu mleko na palcu (żeby się przyzwyczaił do pracy językiem). I nie pozwól żeby szedł spać głodny ! Powodzenia i zazdroszczę :)

Gość a moja franca ...
a moja franca nigdy nie chciala sie tknac mleka jedynie od mamy. i to przez moze jakies 2 miesciace a pozniej zaczla jesc zwykla karme dla kociat :) dawalam jej zwykle mleko, specjalne dla kociakow - absolutniej jej nie rusza :( za to teraz zasmakowala w whiskas temptations i zjada z reki, a jak sie dze na kanapie to wlazi na kolana i prosi jak pies :)

Gość opiekunka
Juz jest dobrze, wstał rano i jak zobaczył spodek z mleczkiem to zaraz przybiegł. Troche się ksztusił, ale zjadł. A za godzinkę znowu dostał swieżego , podgrzanego mleka. Sprytna bestia...