Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lemon tv

ej czy to nei dziwne

Polecane posty

Gość lemon tv

ze jedna strone twarzy mam zdecydowanie ladniejsza od drugiej tzn ma o wiele mniejsza sklonnosc do tworzenia sie pryszczy i innych paskudztw,chodzi dokladnie o policzkach,wygladaja jakby to byly policzki dwoch innych osob.bo z reguly chyba jak ktos ma tradzik na czole to na calym, a jak ma na policzkach to na obu taki sam nie? co myslicie?

Gość ulaaaaaaaaaaaaaa
mnie czasami pryszcze robią sie symetryczne, taka sama ilosc, ulozenie, tyle, ze z 2 stron ;) nie doszukiwalabym sie tutaj raczej glebszej filozofii, choc moze jakies czynniki maja na to wpływ.. ;)

Gość daga777
nie dziwne - trądzik moze przenosić słuchawka telefonu, spanie zawsze na jednej stronie, dotykanie twarzy po jednej stronie:)

Gość moze spisz tylko
na jednym boku...

Gość lemon tv
no fakt spie na tym boku ktory jest bez pryszczy, to teraz bede spac na drugim i wtedy on bedzie bez pryszczy?:P

Gość Anika22
ja tez tak mam ogólnie ejdna strona ciała jest łądniejsza:D dziwne

Gość taaaaaaaaaakkkkkkkkk
pryszczole na jednej stronie to moze tez byc np. od psujacego sie zeba.jak jest infekcja to tam moga byc pryszcze.

a co Ty piszesz za glupoty??Ja tez tak mam ze zawsze lewa strona jest pelna grudek i wogole a prawa prawie wogole:((Ps zabki mam zdrowe:))

Gość taaaaaaaaaakkkkkkkkkkk
Agula jak ktos cos pisze ,o czym ty nie masz pojecia, to nie znaczy ze pisze głupoty!!!!!!!! Ja nie napisałam ze pryszczole z jednej strony to zawsze od chorego zęba. Napisałam ze moze tak byc(te na dolnej stronie policzka) i czesto tak własnie jest.Wiec nieraz wystarczy pójsc do dentysty ,wyleczyc zabka i wyleczyc pryszczole i nowych juz nie bedzie w tym miejscu.A pryszcze sa tez od wielu innych rzeczy.Wiec czytaj ze zrozumieniem a jak o czyms nie wiesz to nie zabieraj głosu!

Gość a ja tak...
a ja mam prawego cycka wiekszego od lewego

Gość kokolinoko
agula ,potwierdzam wypowiedz taakkk,moja pani kosmetyczka tez mi powiedziała zebym poszła do dentysty(dla mnie to horror)bo miałam tradzik baaardzo nasilony na jednym policzku(na dole) i na rzuchwie. No ale nic nie pomagało i poszłam do tego dentysty i faktycznie ząbek z tamtej strony trzeba było borowac.Jak go wyleczyłam to przestały pojawiac sie nowe krosty a te sie ładnie goją i jest duuuuuza róznica.