Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

oddech maluszka

Polecane posty

dziewczynki moja malutka - 3 tygodniowa lala- dziwnie oddycha- szczegolnie jak jest gorąco- oddycha głosno jakby przebiegła pare dobrych kilometrów, ale tylko wtedy kiedy nie śpi, często sie krztusi i czasami \" pieje\" mam też wrażenie jakby rzęziła lekko . kiedy spi głęboko wszystkie objawy ustępują. niedawno osłuchiwal ją lekarz i nic nie stwierdził - ale ja mam wrażenie , że teraz oddycha gorzej . co może byc przyczyną? czy wasze dzieciaczki też tak miały??

Ike...moja córa(teraz już 7 tyg) też na początku dziwnie oddychała i wydawała dziwne dzwięki.Charczała,i jakby ...miała zapchany nos.Ale lekarz powiedział ,że taki maluch ma jeszcze słabo wykrztałconą krtań i takie dziwne odgłosy są naturalne i niema co sie przejmować...z czasem minie.I teraz jest już lepiej....

czy któraś mama może się jeszcze wypowiedziec???

moj syn urodzil sie 3 tyg. przed terminem i tez przez pare tygodni (niepamietam juz dokladnie) tak ciezko oddychal, charczal, czesto sie krztusil mlekiem, i lekarz stwierdzil ze wszystko w porzadku ze jako wczesniak nie ma jeszcze dobrze wyksztalconej krtani i dlatego tak sie dzieje i ze to po paru tygodniach minie i ze moze to tez byc z powodu suchego powietrza w mieszkaniu i radzil zeby nawilzac sluzowke sterimarem konsultowalam to jeszcze z pediatrą prywatnie i tez to potwierdzil, a syn urodzil sie w grudniu i suche powietrze bylo z kaloryferów ale rzeczywiscie minelo, teraz syn ma juz poltora roku :) mysle ze nie ma powodu do zmartwien