Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agunia16julia

izotek

Polecane posty

wlasnie czytam o izoteku? stosowal ktos? przeczytalm w jednym watku ze nie zawsze lekarz chce to przepisac... dlaczego??????

Gość beznadziejnaOsobaImprezowiczka
bo to jest bardzo szkodliwy lek przeczytaj sobie jego ulotke najl;epiej i tylko przy srednim lub silnuym trądziku

Gość misiaczka_
ja sytosowalam ale nie cala kuracje bo jest zajebiscie droga a pomomo to bardzo mi pomogl o wiele mniej mi pryszczy wyskakuje i da sie z nimi spokojnie walczyc zwyklymi masciami i sa mniejsze czasmi niemam ich wcale albo jedynie przed okresem ze 3 i to ni jakies wulkany pomoga bardzo, mialam robione badania i dopiero lekarka mi go przepisala ogolenie bylo ok raz czy 2 krew troszke z nosa poleciala ale innych ubocznych skutkow nie bylo

Gość misiaczka_
stosowalam ok 3 miesiace a powinnam 5 miesiecy a koszt 2 tygodni leczenia 220zl;(

uuu to duzo.... ale jesli pomaga to mysle ze warto! bo ja osobiscie mam juz dosyc pytan moich znajomych czemu nie chodze w kszulkach na ramiaczkach, w sukienkach z odkrytymi plecami itd. masakra ;/;/;/ teraz stosuje Duac od jakis 2 mies. jest poprawa ale nie wielka :( bede w tym tyg. u lekarza. poprosic o izotek czy dalej stosowac ten Duac??

jak to 2 tyg i 220zeta ? :o to ile opakowan na tydziem kupowałas ? przeciez jedno kosztuje ok 150 zeta

a na twarzy cos masz ?

to drugie to Cibie

genetyczne :/ ]😠 przeczytąłąś ulotke ? ja bym na 'Twoim miejscu prosiła o izotek ja też zamierzam bo już smruje sięróznymi maściami które tak naprawdę gówn odają bo jest to tylko chwilowa poprawa

Gość 20 mg
to sa mocno przesadzone działania uboczne, tzn. występują ale w bardzo małym stopniu. Większość odczuwa suchość ust i pieczenie, zaczerwienienie oczu. A producent leku musi napisac to wszystko, zebyś go potem nie oskarżyła.

\"depresja i proby samobojcze jako dzialania niepozadane\" a czy takich skutkow ubocznych nie ma sam tradzik? oczywiscie mam namysli nie dwie krosty tylko taki, ktory sklania do uzycia tego typu lekow

no w sumie ma ;/ chociaz ja mam wspanialych przyjaciol ktorzy mnie z tego szybko wyleczyli... ale i tak nie mam zamiaru pokazywac wszystkim moich \"mankamentow\" jak to niektorzy robia...