Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amelia__

potrzebuje porady......

Polecane posty

Gość Amelia__

Mam dylemat.Wlasnie jestem po 2 tygodniach nowego opakowania po 2 miesiecznej przerwie. Po pierwsze mam pytanie czy jesli biore codziennie tabletki o roznej porze ale czas brania zamyka sie w przeciagu godziny czy ma to znaczenie??tzn. np dzisiaj o 20 30 wczoraj o 21 itd.

Gość Amelia__
a Po drugie czy po dwoch tygodniach moge sie juz kochac z chlopakiem czy jeszcze poziom hormonow nie wzrosl na tyle by czuc se bezpiecznie?? poradzcie pomozcie

Gość eeeeeeeeeeeeee
1. mozesz raz o 20.30, raz o 21, a raz o 20 2. jestes zabezpieczona juz od pierwszej, a po dwoch tygodniach to juz luzik :)

Gość Amelia__
Dziekuje bardzo pociesylas mnie malo zawalu nie dostalam:) poprostu zawsze staralam sie brac je co do godziny ale wkoncu zawsze pisze zeby poprostu brac je o stalych portach dziekuje

Zależy jakie tabletki bierzesz. Jednofazowe dwuskładnikowe można brać o jednej porze (czyli niekoniecznie o jednej godzinie) ale dwufazowe trzeba brać z dokładnością co do kwadransu.

Gość Amelia__
Biore Yasmin. Niegdy nie przekroczylam 12 godzin ani nawet polowy z tego czasu.Nie wiem do ktorej gryoy naleza te tabletki

To są dwuskładnikowe jednofazowe.Spokojnie możesz ograniczyć się do konkretnej pory brania, czyli brać np wieczorem (dajmy na to - między 18 a 21)

Gość Amelia__
dziekuje dziewczyny ze odpisalyscie