Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Migotka_1986

Schudnijmy najpierw 3 i później 3. -6 na wadze to nasz cel!

Polecane posty

Też się chcę nie ważyć przez miesiąc. Jeszcze 3 tyg. Ja jem 1800 kalorii dziennie, 3 razy w tygodniu tańczę po 2 h i znowu robię a6w ;) Tylko wczoraj miałam tańczyć 2h i tańczyłam tylko jedną :O i nie zrobiłam q6w :O Dziś to muszę odrobić ;) Pozdrawiam :)

Neli o ktorej Ty chodzisz spac?? I czy o tak wczesnej porze czujesz sie dobrze?? Ja ledwo sie zwlekam o 8 z łozka :) choc przyznaje ide spac po 24, czasami o 1 w nocy. Choc od 1 lutego mi sie to zmieni :) dzis nic nie cwiczyłam, mam nadzieje ze wyrobilam sie w 1200 kcal. Kurcze czuje sie taka gruba :(

Chodzę spać o 20 :) Gagatka bo Ty może za mało jesz.. Ja kiedyś też jadałam 1000 kalorii, ciągle chodziłam głodna i czułam się gruba, aż w końcu raz na jakiś czas nie wytrzymywałam i dogadzałam sobie z jedzeniem :O I wszystko szło na marne, bo kilogramy wróciły i... znowu odchudzanie :O Dużo pomógł mi mój chłopak, bo wytłumaczył mi, że jestem dla niego idealna i nie powinnam sie odchudzać. Bo ja gruba nigdy nie byłam, ważyłam góra 60,5 kg przy 175 cm. I do tej pory zawsze jak się odchudzałam to intensywnie - 1kg na tydz obowiązkowo :O A od października wzięłam się za siebie i zaczęłam jadać 5 posiłków dziennie - razem 1800 kalorii. 3 razy w tyg tańczę po 2h i codziennie a6w :) I w 3 miesiące schudłam 2,5 kg :) Może sie wydawać, że co to jest na tyle czasu, bo niektórzy tyle chudną w tydzień... Tylko, że ja nigdy nie jestem głodna, nie mam potrzeby rzucania się na jedzenie. Czuję się bardzo dobrze i powolutku waga idzie w dół. Moje marzenie to 55 :) I wiem, że to osiągnę, ale nie za miesiąc. Mogę poczekać nawet pół roku na zrzucenie tych 3 kg, ale opłaca mi się, bo wiem, że one już nie wrócą :) Brzuch mam teraz płaski i ubrania zmieniłam z M na S :) Także warto odchudzać się z głową :) Polecam 👄

Neli ale to nie jest to ze ja za malo jem, na sniadanie 2 kromki, potem obiad a wieczorem jogurt (przed 18). Na razie tak jem, moze jak pojde do pracy to zaczne jadac inaczej. Ja tez nie jestem gruba a moj narzeczony tez mi powtarza ze dla niego jestem idealna, ale mimo wszystko przeszkadza mi brzuch i troche grube uda. Ja mam 10 cm mniej. I tez nie chce schudnac Bog wie ile, tak 6 kg by wystarczyło. o 20 mówisz :) heheh ja o tej porze budze sie do zycia :)

ahoj :) Neli jeszcze jedno mnie nurtuje :) czy Ty sama sie tak wczesnie budzisz?? czy ustawiasz sobie budzik?? Ja wlasnie skonczylam cwiczyc dzis 50 minut, wczoraj prawie :) jest gites :) zwlaszcza ze dzis i wczoraj cwiczylam aerobic. Tak mi daje w dupe ze 5 minut po cwiczeniach (po na koniec robie 8 minut abs) przez 5 minut leze i odpoczywam :)

Nie Neli :) ja cwicze do plyty tzn,. mam w kompie, aerobicz Deanne Berry The Ulimate Dance :) fajne sa te cwiczenia, ale niestety mam w okrojonej wersji, bo po 10 minutach mi sie zacina :( i moge tylko 30 minut cwiczyc.

kszy kszy :) pewnie sie juz do spania szykujesz :) ja wlasnie cwiczylam 30 minut :) a przedtem cwiczylam prawie 50 :) nudzi mi sie staraaasznie :o

kszy kszy :) pewnie sie juz do spania szykujesz :) ja wlasnie cwiczylam 30 minut :) a przedtem cwiczylam prawie 50 :) nudzi mi sie staraaasznie :o

hejka :) to ja gagatka :) tyylko pod innym nickiem :) od dzis :) na razie jestem zalamana, moja waga pokazuje 59 kg :o ale przeciez cwicze od jakiegos 1,5 tygodnia juz nie jadam po 18 zadko chodze na fast foody a tu taki zonk!! Nie spodziewalam sie jakiegos wielkiego ubytku, ale nie sadzilam ze mi tak podskoczy waga. Moze to przez tabletki. no ale nie zawieraja one hormonow wiec nie wiem :o dzis cwiczylam 55 minut :) ale to jeszcze nie koniec na kolacje zostawilam sobie8 minuta abs. W sobote nie cwiczylam ale bylam na imprezie wyszlalam sie jak nigdy :) 2 godziny na bide przetanczylam, reszte pilam hehe :P

Hej Gagatka :) Ja mam na razie sesje :/ Ucze sie i nie mam czasu na cwiczenia :O Jem 1800 kalorii, wczoraj sie wazylam i jest 58,2. Waga ani w ta ani w ta przez 2 tyg. Ale ja sie ciesze, bo mialam nerwy i czasami sobie przekroczylam te 1800. Teraz sie juz pilnuje przez 2 tyg, nie tancze, ale jem 1800 i nie wiecej ;)Gagatka mowie Ci warto tyle jesc, bo czujesz sie najedzona i chudniesz! Ja przez 3 mieiace schudlam 3 kg bez wyrzeczen :) A na 1000 ka jestes glodna i potem sobie wynagradzasz i tao jest bez sensu :O Ja tak kiedys robilam :O I bylo jojo :) Teraz nie ma :) Polecam o pozdrawiam 👄

Kurcze mam cholerny poblem.. Mam 175cm i waże 63 kg. nie mam pojecia jak schudnąc a mazy mi sie 58kg...

Hej Adusia :D Dołącz do nas ! :D Ja mam 175 cm i ważę 58. Na początku października ważyłam 60,5. Potem przeszłam sobie na dietę 1800 kalorii, rozłożyłam to na 5 posiłków i to bez wyrzeczeń ;) No i tańczę 3 razy w tygodniu po 2h. Czasami jednak przekraczam ten limit, ale rzadko, tak raz, dwa na miesiąc jak przyjeżdża mój chłopak, bo z nim to się na da ;) I tym sposobem w 3 miesiące schudłam 2,5 kg. Dla niektórych to się może wydawać mało ( sama kiedyś stosowałam diety 1000 kalorii, chudłam 1kg w tydzień a potem rzucałam sie na jedzenie bo byłam wygłodniała i było jojo :O ) A teraz nigdy nie jestem głodna i chudnę. Sama chciałabym dojść do 55 kg. Przy tym tempie to będzie gdzieś za 3 miesiące, może nawet 4 ;) Ale w nosie. Warto, bo nie mam ochoty rzucać sie na jedzenie i potem juz nie przytyję. Chociaż już jestem szczuplutka. Wszyscy mi w szkole mówią, że jestem chuda Ale 55 to takie marzenie ;) Także polecam :D A na brzuch robie a6w. Wykańcza mnie, ale efekty są! :D Gagatka a co u Ciebie? Odezwij się ;)

Gość wisienka171
a co ja mam powiedzieć mam prawie 18-lat, waze 55 kg i mam wzrost 165 cm to jest tragedia jak zakladam tuniko sweterki to taka mała opona mi wystaje to jest senny koszmar jestem taka niska a w dodatku waze 55 kg bez ubran!! A w dodatku mam do 14 lutego schudno do 49/50 kg załamka!! help me!!

Gość wisienka171
nie mam wyjscia, przeciez nie pokarze sie znajomym mojego chlopaka w takim stanie. A jak poćwicze z godzine i sie porozciągam to jest potem z 2 dni koszmaru. Bo wszystko mnie boli po tym. ;( ale musze dac rade, teraz zaczelam ze szkoly wracac na piechote, musze stosawac diety bo nie wytrzymam. Ja cały czas nosze rozmiar S. ale spodnie to rozmiar 36/38. ehmm helppp...

nie bylo mnie kilka dni, komp mi sie zepsul, teraz niby ok, ale i tak musze kupic nowy :o (jakym miala malo wydatków). Ja na prawde staram sie ograniczac zarcie, ale roznie to bywa. Neli jak tylko dostane okres zaczynam zazywac tabletki, jestem ciekawa jka zareaguje moj organizm. A Ty jak sie czujesz?? Przytyłas?? Od dzis startuje z nowa dietka w sensie ze: duze sniadania (to daje mi naped na caly dzien) potem malutki obiad w sensie ze chociaz 1/4 mniej tego co jadlam (na poczatek) i na kolacje jakis owoc!! I tyle Oczywiscie nie jadam po 18!! I cwicze, co najmniej 30 minut 4 razy w tygodniu, lub 40 minut :) musze w koncu zaczac chudnac, bo sukienke sluba bede musiala sprzedac a kupic sobie dla krowy!!

Gagatka ja w sumie nie wiem jak to z tymi tabletkami. Bo zaczęłam brać od września i niby przytyłam z 59 do 60,5, ale wtedy sie obżerałam... Także nie wiem czy to wina tabletek. Biust mi urósł ze 3 cm, ale za 2 miesiące wszystko wróciło do normy (biust też) a teraz ważę 58 i cały czas biorę tabletki. Także myślę, że od tabletek nie przytyłam. A jakie będziesz brała? Wisienka a nie lepiej chudnąć 1 kg na miesiąc? Przynajmniej nie czeka Cię jojo. A 5 kg w 3 tyg o ile dasz radę to jojo murowane :O

Gość wisienka171
Ja chce schudnac na wyjazd w góry czyli do 15 lutego i to duzo, a w gorach bede chodzila i jezdzila na nartach wiec bede duzo wody pila i jadła w sam raz, w polaczeniu z duzym ruchem to jojo nie bedzie. :D ale mam ochote na kotlety rybne mojej mamy :D sa podobne do kotletów mielonych ale smaczniejsze sa rybne :D

neli ja bede brala microgerin21 czy jakos tak. w sumie te tabletki mnie zmobilizuja do odchudzania i pilnowania sie!! A ty jakie bierzesz?? Zaraz bede cwiczyc :D jupi :P

witam dziewczynki:) Jak tam,? U mnie kiepsko..Zawsze wieczorem powtarzam sobie ze musze schudnąc.. Nie akceptuje siebie!!! Jestem cholernie GRUBA bo dla mnie 63 kg to masakra.. Chce mi sie płakać.. Niewiem co robić..? Może ze sobą skończe i bedzie po kłopocie... Pozdrówka

Adusia co Ty mowisz??? masz walczyc anie poddac sie tak od razu!! 63 to nie tragedia!! Kobieto niektore waza 100 i co one maja powiedziec!! Troche dyscypliny samozaparcia i zaczniesz powoli chudnac :) wyznacz sobie najpierw malutki cel np. 2 kg a potem kolejne i kolejne :) zobaczu\ysz uda sie :)

Ej no dokładnie.Adusia 63 kg przy tym wzroście to laska jesteś! Jak byś ważyła z 67 no to już byś mogła narzekać, ale kończyć ze sobą!!! 100 jakbys ważyła to nie powinnaś się poddawać! Ej bierz się za odchudzanie pomalutku i do wakacji schudniesz 5 kg! Ja sobie wyliczyłam, że jakbym jadła codziennie 1800 (ale nie przekraczała w ogóle) i tańczyła zawsze 3 razy w tygodniu po 2h to chudłabym 2kg na miesiąc! Ale czasami u mnie się nie da nie przekroczyć. Bo jak chłopak przyjeżdża raz na 2 tyg to jak mam mu odmawiać zjedzenia z nim ciasteczka ;) Jeszcze sama dla niego robię :D A i tak chudnę około 1kg na miesiąc i to naprawdę bez jojo! Więc przyłącz się Adusia i odchudzamy się 5 kg w dół, do wakacji będą efekty :) A a6w to ćwiczenia na płaski brzuch. Męczące, ale skuteczne. Mnie w pasie ubyło 3 cm . Masz linka http://img55.imageshack.us/my.php?image=a6w2nl5id.jpg Gagatka ja biorę Novynette ;) Są spox ;) Dasz mi znac jak te Twoje. Ja juz biorę pół roku (teraz szóste opakowanie) I po skończeniu idę na badania, jak mój organizm zareagował. Ale myślę, że jest ok. Kurde jeszcze 2 egzaminy przede mną, nie mam kiedy tańczyć i mam ogromna ochote na czekoladę, bo taka dobra w domu... Juz się nie ważę do końca sesji. Dopiero po egzaminach się ważę i biore się za siebie ostro do następnej sesji! Także dziewczyny odchudzamy się ostro! A jeszcze ten tydzień się nie katuję, bo szkoła juz wystarczająco mnie wykańcza Wisienka a Ty jak serio chcesz schudnac tak szybko, no to tylko 1000 kalorii. Wtedy sie chudnie z 1kg na tydzien. Ale mnie tam potem zawsze waga wracala do poprzedniego stanu :O No to pozdro dla wszystkich ;) 👄

Ej no dokładnie.Adusia 63 kg przy tym wzroście to laska jesteś! Jak byś ważyła z 67 no to już byś mogła narzekać, ale kończyć ze sobą!!! 100 jakbys ważyła to nie powinnaś się poddawać! Ej bierz się za odchudzanie pomalutku i do wakacji schudniesz 5 kg! Ja sobie wyliczyłam, że jakbym jadła codziennie 1800 (ale nie przekraczała w ogóle) i tańczyła zawsze 3 razy w tygodniu po 2h to chudłabym 2kg na miesiąc! Ale czasami u mnie się nie da nie przekroczyć. Bo jak chłopak przyjeżdża raz na 2 tyg to jak mam mu odmawiać zjedzenia z nim ciasteczka ;) Jeszcze sama dla niego robię :D A i tak chudnę około 1kg na miesiąc i to naprawdę bez jojo! Więc przyłącz się Adusia i odchudzamy się 5 kg w dół, do wakacji będą efekty :) A a6w to ćwiczenia na płaski brzuch. Męczące, ale skuteczne. Mnie w pasie ubyło 3 cm . Masz linka http://img55.imageshack.us/my.php?image=a6w2nl5id.jpg Gagatka ja biorę Novynette ;) Są spox ;) Dasz mi znac jak te Twoje. Ja juz biorę pół roku (teraz szóste opakowanie) I po skończeniu idę na badania, jak mój organizm zareagował. Ale myślę, że jest ok. Kurde jeszcze 2 egzaminy przede mną, nie mam kiedy tańczyć i mam ogromna ochote na czekoladę, bo taka dobra w domu... Juz się nie ważę do końca sesji. Dopiero po egzaminach się ważę i biore się za siebie ostro do następnej sesji! Także dziewczyny odchudzamy się ostro! A jeszcze ten tydzień się nie katuję, bo szkoła juz wystarczająco mnie wykańcza Wisienka a Ty jak serio chcesz schudnac tak szybko, no to tylko 1000 kalorii. Wtedy sie chudnie z 1kg na tydzien. Ale mnie tam potem zawsze waga wracala do poprzedniego stanu :O No to pozdro dla wszystkich ;) 👄