Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Migotka_1986

Schudnijmy najpierw 3 i później 3. -6 na wadze to nasz cel!

Polecane posty

ja zaraz do domku tzn na swietlice!! Ja na nic nie mam czasu, szkola egzaminy, praca, slub to wszystko pochłania mi strasznie duzo czasu, tak ze na cwiczenia juz nie mam czasu!! Ale widze ze Ty Neli dzielnie walczysz :) Pozdrówki :)

Uff dobrze, że jesteś Agatka :D Bo myslałam, że zostałam tutaj sama :( Walczę a co się będę ;) Chcę w końcu zejść z tych 58kg, bo waga mi się od jakiegoś czasu zatrzymała i nie chce spadać :O No fakt, że przez tydzień to sobie jadłam same pyszności i naginałam kalorycznie, ale teraz chcę schudnąć! Wczoraj byłam taka głodna po południu, że zjadłam jeszcze 300 kalorii dodatkowo, ale zaraz godzinę potańczyłam i to spaliłam :) Dzisiaj 4 dzień a6w - szczerze mówiąc te pierwsze dni a6w są takie przyjemne... a potem :O Pozdrowienia :)

Neli wspolczuje i podziwiam :) a ja bede robic pranie i pocwicze choc 8 minut abs!! Na nic innego mnie dzis nie stac!! Dzis zazywam ostatnia tabletke anty :) i 7 dni przerwy i juz czuje ze na dniach dostane okres!! Brzuch mnie juz od tygodnia boli (a myslalam ze nie bedzie) Ide posegregowac pranie i klade sie na podlodze i jade z 8 minut ehhhhh ciezkie zycie jets kobiety!!

Gość xx_Asienka_xx
Tak taka waga musi być! :D W prawdzie nie waże dużo (niecałe 50), ale jestem baaaardzo malutka. Wyglądam ok, gdyby nie pupa i uda :[ Mam do was pytanko... myślicie ze to mi pomoze? a dokladniej: zrezygnuje ze słodyczy...jak tylko się da, bo wiadomo ze nie zawsze wytrwam do konca, i jakiegos batona sie wetnie (słaba silna wola... paradoks:D), jasne pieczywo zastąpie wasą (7 zbożowe, jedna kromka 20 kcal) i ciemnym chlebem sojowym (cienkoposmarowanym serkiem sniadaniowym z czosnkiem, sałatą, ogórkami, jajecznicą(bez dodatkow, jestem wege:P), rzeżuchą, rzodkiewką, lub zamiast ogórka pomidorem - oczywiscie nie zawsze wszystko na raz :D). Postaram sie ograniczyc obiady, dziennie jesc przynajmniej 1 jabłko (błonnik), pic tylko wodę (tak akurat zawsze robię:D) i herbatę ziołową... odchudzającą :D Czyli postaram się skurczyć żołądek tak, jak to możliwe (a dokładniej - jak wytrwam ^^). Oczywiście ćwiczyć jak tylko znajdę czas - jak narazie (pogoda!) rowerek stacjonarny, hula hop (które w wakacje zdziałało cuda:D) i 3 rózne serie 8 min ;) i oczywiscie ćwiczenia rozciągające ;-) I postaram nie jeść późno, o ile to możliwe. Bardzo przyjemne jak się czyta... Tylko czy pomoże? Chciałam kupić tabletki odchudzające, ale doszłam do wniosku, że jestem za młoda, by niszczyć sobie zdrowie, a zresztą szkoda mi na to kasy ;-) Mam nadzieje, że ktoś odpowie na mój pościk :D Życze powodzenia i wytrwałości wszystkim paniom :*

Witam Dziewczyny :D Agatka a jak sie czujesz po tabletkach?? Jak waga, wymiary?? Wszystko ok?? Asieńka na pewno schudniesz a od czasu do czasu można zaszaleć, tak dla zdrowia psychicznego ;) Także batonik od czasu do czasu na pewno nie zaszkodzi a wręcz ukoi nerwy ;) Wczoraj potańczyłam 2h i dzisiaj też muszę :O Ech :O Pozdrawiam :D

Witam Dziewczyny :D Agatka a jak sie czujesz po tabletkach?? Jak waga, wymiary?? Wszystko ok?? Asieńka na pewno schudniesz a od czasu do czasu można zaszaleć, tak dla zdrowia psychicznego ;) Także batonik od czasu do czasu na pewno nie zaszkodzi a wręcz ukoi nerwy ;) Wczoraj potańczyłam 2h i dzisiaj też muszę :O Ech :O Pozdrawiam :D

Asienka mniej zarcia i cwiczenia daja swoje :) pwodzenia zycze :) Neli a ja tak: piersi mam monstrulane, ale pewnie wroca do swoich rozmiarów, nie przytyłam, nie schudlam tez!! Na razie ebz zadnych innych oznak zlych!! Teraz czekam na okres, a ty po ilu dniach dostajesz?? Nie dawno wrocilam ze szkoly, a jeszcze zachcialo mi sie spaecru !! Jutro mam powtorek z rozrywki czyli siedzenie w szkole dluuugoo!! A teray ide spac Ł= cale sycyescie ye juy ya tzdyien sie wyspie!! Ale jaja wciskam na klawiturze Z a wyskakuje mi yy!! Dziwne!!!!! Buska pappa

Ja dostaję po dwóch dniach, na początku kilogram czy tam półtora mi przybyło a potem ubyło ;) No dzisiaj muszę zrobić a6w i 2h tańczyć, bo wczoraj nie miałam siły :O Powodzenia w sesji 👄

Ja dostaję po dwóch dniach, na początku kilogram czy tam półtora mi przybyło a potem ubyło ;) No dzisiaj muszę zrobić a6w i 2h tańczyć, bo wczoraj nie miałam siły :O Powodzenia w sesji 👄

melduje sie :) zrobilam dzis 8 mniut abs, zjesc chyba zjadlam za duzo!! No ale tridno jakos nie moge sie zebrac do tego odchudzanie tzn do 16 trzymam sie ok, zjem obiad nawet nie duzo, tylko wszystko zawsze psuje michal, nawamia mnie do jedzenia kolacji!! Nie dobry on, chyba za nioego nie wyjde!!!! Wszystko mnie wkurza, w ogole to kurs wysyysa ze mnie cala sile!! Dobrze ze w przyszlym tygodniu bedzie juz koniec!! (kurs przedmalzenski) Zaraz ide spac, jeszcze tylko 3 dni i sie wyspie jupi!! :D

Heh Agatka ja mam teraz praktyki w gimnazjum... I to takim specjalnym :O To dopiero wysysa siły ;) Ja wczoraj tańczyłam 2h ale a6w nie miałam juz siły :O Dzisiaj zrobię na bank ;)

:) hellou :D ja zaraz klade sie spac :) dzis pocwiczylam 8 minut abs i tyle!! Ale kuzwa czas wziaźć sie za siebie bo za 5 miesiecy sluba ja w praniu jeszcze!! Tak wiec od jutra tudzież od poniedzialku startuje!! Przede wszystkim bede mniej jesc i wiecej sie ruszac!! Ciekaw tylko jestem ile w tym prawdy :) ale musze choc z 2 kg schudac do 12 kwietnia bo mam slub kuzynki i tzreba jakos wygladac :) Jak tam praktyki!! :) Ja w sobote startuje z 2 opakowaniem tabsów, moje piersi znow sie pwoiekszyly, szkoda tylko ze wroca do swych normalnych rozmiarów :( Dzis dzwonilam po wyniki cytologii, II grupa - kamien spadł mi z serca :) Dobranoc, jutro pobudka przed 6 :o 💤

akcję skurczania zołądka a co za tym idzie odchudzenie uważam uroczyscie za rozpoczete zjadam co prawad juz 2 kromki ale szybko mi sie strawily Musze zlikwidowac boczki bo brzucha nawet nie mam duzego, ale te boczkiii wwwrrr mam nadzieje ze za 2 tygodnie skurczy mi sie zoladek i przestane byc caly czas glodna Wczoraj sie wlasnie dowiedzielismy ze swiadek michala zostanie tatusiem i pewnie bedzie slub w maju pierwszy raz widzialam zeby przyszly tatus sie tak cieszyla (przyszla mama nie wiem czy cieszy sie tak samo bo jej jeszzce nie znam )

To jeszcze jedno weselicho przed Waszym sie szykuje :) Ja też się biorę za siebie od dziś do Świąt ( z przerwą na przyszły weekend, kiedy przyjeżdża mój men ;) ) Pozdrówka :D

ćwiczyłam godzine :) a poaz tym odkurzalam 30 minut, pralam 20 (recznie) zabieram sie za prasowanie :) zjadlam dzis na sniadanie 2 kromki chleba z szynka i serem zoltym i serkiem bialym i lyzke ziemniakow i sznycelka a do tego ogorek kiszony!! A i jeden wafele ryzowy :) jak na arzie tyle i jezeli cob bede jeszcze jesc to bedzie to jogurt acitivia :) Wiesz co neli czuje ze mi sie uda, widocznie moja waga musial pokazac 60 kg zeby sie obudziale ze snu zarciowego :) no i marzec to miesiac wiosny za nie dlugo bedzie cieplo a ja co mam byc gruba o NIE!!!! schidne te 6 kg (na dobry poczatek tyle chce)

Uff wazylam sie dzis rano, waga pokazala 58,4 ufff (a wczoraj kolo poloudnia jak stanelam za pierwszym razem bulo 62!!) dziwne 4 kg roznicy!! Ale i tak sie odchudzam :) Milej niedzieli :)

hellou :) wczoraj zjadlam malutko :) w 1000 kcal sie wyrobilam, choc do mojej diety musze dolaczyc wiecej bialka i cwiczen :) dzis bede sobie cwiczyc :) tak z godzinke :) jak na razie na koncie 1,5 kromki :) ach mam jeszcze 2 kromki, jogurt activia, na obiad ziemniaczki z miesem i surówka a na kolacje szklanka maslanki :) zwaze sie przed swietami dopiero :) mam nadzieje ze choc z z 2 kg bedzie mniej :)

Hejo :D Ja też się zważę przed Świętami, ciekawe czy waga coś drgnie ;) Na razie po staremu z dietką i tańczeniem i a6w :) Najbardziej mnie cieszy brzuch bo jest płaski :D Zawsze o takim marzyłam, ale trzeba się było fest napracować, prawie rok a6w robię ;) Ale nie mogę poprzestać, żeby nie wrócił do poprzedniego stanu ;) Pozdro i dużo wytrwałości ;)

hejka :) ja trwam nadal w diecie i coraz bardziej mam wiecej ochoty na to odchudzanie!! Wiec mysle ze tym razem mi sie uda :) zwaze sie kiedys tam jak zobacze jakies efekty, poki co nie widze !! Wczoraj cwiczylam tylko 8 minut, dzis tez zamierzam :) milego dnia :) Jak praktyki??

Już kończę, wszystkie lekcje przeprowadzone :) Wczoraj tańczyłam 2h, dzisiaj tylko a6w ;) Ja się zważę 20 marca ;) Buziak 👄

dzis zjadlam: miske mleka z musli, teraz 2 krokieciki z kaspusta i barszczyk (mam nadzieje ze wiecej niz 300 kcal mial ten obiad) dzis mam ochote na cwiczenia i chociaz 30 minutek pocwicze :D Ale sie najadłam :)

hellou :) ja juz w pracy :) wczoraj cwiczylam tylko 15 minut brzuszki, skłony a wczesniej 8 minut :) Dzis juz zjadlam platki czy musli to nie wiem :) ale dobre było :D