Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie znam sie help_

czy opłaca sie wynając mieszkanie ...

Polecane posty

Gość nie znam sie help_

czy opłaca się wynając mieszkanie 28m2 za 600zł (kawalerka)w stolicy województwa? po remoncie? i jeszcze jedno czy te 28m2 to jest rzeczywiscie tak mało jak mi sięm wydaje?:o

Gość dziiiizzasss
jasne ze mało... mój pokój ma 35m2

Gość to jest mało
nawet bardzo mało wg mnie. I wogóle to nie bardzo się opłaca wynajem...

Gość i piszcie ile klików zostało
a 600 zł to łącznie z opłatami czy samo odstępne plus czynsz?

Gość ja wynajmuje
ja wynajmuje mieszkanie 38 m2 za 300 zł miesięcznie (2 pokoje) a i tak każdy mi mówi że dużo płacę.

Gość nie znam sie help_
sam czynsz 600zł ( +600zł kaucja+600zl agencja) no wynajac sie nie opłaca to i ja wiem, ale mieszkanie jest z całym wyposazaniem. a mieszkania za 400zł nawet jak są, to do remontu, do odswiezeni, i bez 1 stolika.. sama juz nie wiem :(

Gość kierowniczyczni
W Gdańsku kawalerka 28 m - 700 zł + czynsz + media. Czyli jakieś 900 dla wynajmującego plus to co zużyjesz. 600 to bardzo tanio.

Gość nie znam sie help_
do ja wynajmuję ---> : to ciekawe gdzie Ty mieszkasz:o moze u Ciebie mieszkania sa tanie, ale u mnie nie :(

Gość nie znam sie help_
no własnie ile ludzi tyle poglądów.. ehhh a ja mam dylemat , dzis ide je oglądac

Gość ja bym wynajęla
swoje pod Warszawą .Bo wyjezdzam na 5 lat. ma 65m2 -4 pokoje i zastanawiam sie czy 1000zł to duzo czy mało? ale jak czytam ze 600zł za 28m2 .......to chyba podwyzsze stawke

Gość aaaaaaaaaaaaaagtyrewertyujki
mozesz spokojnie podniesc cene, ale nie przesadzac... bo to jednak jest pod warszawą, a nie sama stolica

Gość 24871
ja wynajmuje swoje za 100zł+czynsz (300zł)+media(CO,woda, prąd wg zużycia) miasto 67 tys. mieszkancow na śląsku

Gość 600 to bardzo mało
Fakt ze mieszkanko malutkie,ale przejdziesz się po oblesnych norach ciut tańszych to zauwazysz róznicę. No i zawsze mozesz sie spróbowac potargować,na pewno własciciel opusci Ci przynajmniej 50 pln.

Gość kierowniczyczni
Bo 67 tys. mieszkancow to ledwo, ledwo miasto :D

Gość 24871
2 pokoje z kuchnia, nie pamietam ile metrow

Gość nie znam sie help_
ja przegladałam takie ofert za 400zł czy 500i nawet jesli takowe sa to trzeba by kupic lodówke, pralke i całe wyposazanie? i jeszcze odmalowaci najczęsciej sa na piece, wiec ja nie wiem czy to tak warto? tylko te 28m2 mnie załamują:o acha chodzi o katowice

Gość tinky--winki
ale bedziesz tam sama mieszkała czy z rodzina ?

Gość ja bym wynajęla
No nie sama stolica ale łatwy i szybki dojazd do W-wy jakies 20 min samochodem. no i ..ten spokój , piekne otoczenie.. a to chyba atut. Nie kazdy chce mieszkac w samej wawie

Gość nie znam sie help_
z chłopakiem

Gość tinky--winki
no jak na niedługo i we dwoje to moze byc

Gość ja wynajmuje
Wynajmuję w miejscowości w centrum Polski która ma 100 000 mieszkańców. Mieszkanie na parterze, umeblowana kuchnia (bez lodówki), ładna łazienka (bez pralki), wyremontowane, blok usytułowany blisko przedszkola, żłobka, plaży (rzeka blisko), przystanku autobusowego, hipermarketu i innych sklepów i wierzcie mi komu nie powiem ile płacę to oczy robi jak 5 zł i mówi że strasznie dużo. Czynszu płacę 249 zł (w tym woda ciepła i zimna, ogrzewanie, wywóz smieci)

Gość ja wynajmuje
niebieska sumienka według mnie strasznie drogo u ciebie w mieście, ja bym nie wynajęła za 650 zł.

Gość tak to
wszystko zależy od tego czy mieszkanie położone jest np w centrum miasta, czy w blokowisku na obrzeżu.

Gość ja wynajmuje
Ja do centrum idę 10 minut, to chyba blisko. Dziwne że taka rozbieżność cen. 650 zł w jaki województwie takie ceny?

Gość jestem w szoku bo w Warszawie
dwa pokoje, w nowym bloku, bez mebli, tylko kuchnia i łazienka urządzone, stan dobry, plus garaż podziemny to jest koszt rzędu 1700pln plus opłaty:O Też bym chciała mieszkanie za 600zł:O🖐️

Gość dodusia20
ja wynajmuje 3pokoje z kuchnia w tym lazienka i ubikacja osobno plus przedpokoj tazem tj 70mk i odstepne to 250zl.a z oplatami wszystko razem to wydatek 600-700 za na m-c