Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milusiaaaaa

DZIEWCZYNY piszemy co nas obrzydza w facetach! start!

Polecane posty

Gość milusiaaaaa

ja zaczynam:P -zaniedbane stopy-pozrywane paznokcie u stóp...a fuj wczoraj takiego widziałam,generalnie wygladał normalnie..ale te stopy ..o zgrozo!!!!

Gość szlag by mnie z takim trafil
brud za paznokciami, brak zebow :P

Gość nienawidze tego
dodam też poobgryzane a raczej pozżerane paznokcie u rąk

Gość milusiaaaaa
o tak brak zębów-zgadza sie i jeszcze to,że ich niektórzy nie myja.bleeeeee...aż sie rzygać chce na samą myśl..bleeee

Gość anka szklanka
nie dbają o czystość uszu i pepków! to brudasy:P

Gość trufelka
brud pod paznokciami dlugie paznokcie lub jeden dlugi fleee grzyb na stopach plucie i smarkanie na chodnik dlugie wlosy w nosie i uszach

osz w morde, ten jeden dlugi paznokiec to taka oblecha, ze mi sie zygac chce jak takie cos widze 😭

Gość milusiaaaaa
brat mojej koleżanki ma dwa takie długie pazury....kiedyś na grilu mu je obciełam(wypił sobie to jakoś poszło,bo nawet jego siostra nie ma na to wpływu i się tego wstydzi a z nim mieszka):)

Gość milusiaaaaa
dodam,że na pałych paluchach.............niezli sa:)

Gość krosty na plecach

Gość milusiaaaaa
ja mam takiego w pracy co znowu ciągle sobie strupy zrywa...no obrzydliwy jest... a kiedys pracowałam z takim co jak jadł to mu zawsze z geby leciało.....

aaa jeszcze dlubanie kluczem badz dlugopisem w uchu

Gość ryszarda_P
dłubanie w nosie nieświeży oddech brudne pazury nieobcięte pazury łupież przetłuszczone włosy śmierdzące pachy cuchnące skarpety krosty jak wulkany To obrzydza mnie u wszystkich, nie tylko u meżczyzn.

Gość milusiaaaaa
to jest pryszcz....podobno są tacy co jeszcze to wąchają........o matko świeta.........

Gość kalina jalowa
a wlasnie po co oni maja ten jeden dlugi paznokc? zawsze mnie to ciekawilo :O

Gość trufelka
no i jeszcze co nie ktorzy sa smakoszmi koz z nosa to tez oblesne

Gość milusiaaaaa
brat koleżanki nie potrafił wytłumaczyć....twierdził,ze jest mu pomocny..ale tylko do czego?:P

Gość trufelka
ja slyszalam ze uzywaja tego pazura w sexie ale jak i co to nie iwem no i nie wiem czy to prawda

Gość dell.
dłubanie w nosie plucie tłuste włosy włosy w nosie i uszach wyciskanie pryszczy mlaskanie, siorbanie i inne obleśne odgłosy wydawane przy jedzeniu brudne paznokcie idiotyczny śmiech (takie jakby chrząkanie a'la świnia-"chrum chrum":P ) ciągłe drapanie się wszędzie, a szczególnie TAM;):P niechlujstwo i brak higieny

Gość a fu
A mnie brzydzi jak facet wkłada sobie do spodenek łapę i się drapie po jajkach,a potem tą łapą je.Widziałam wiele facetów jak to robią i to jest ich jakiś,,małpi"odruch.BlEEEEE...

Gość milusiaaaaa
generalnie niedbaluchy sa obleśni..... na urodzinach koleżanki miałam okazje poznac meza jednej ze znajomych...koleś miał taki kamień na zebach ale to taki,że nie wiem jak ona na to może pozwolić tym bardziej ,ze takie czyszczenie to wcale nie majątek....tu taki przypakowany,nieźle ubrany a kamień jak jasna cholera-dawał po oczach jak trzeba!

Gość łooooooo rany
Ja nie lubie u swojego faceta jak puszcza bąki, a on to robi z taką pasją....... Poza tym obgryza skórki przy paznokciach i je zjada, fujjjjjjjjjjj

Gość dell.
"no i jeszcze co nie ktorzy sa smakoszmi koz z nosa to tez oblesne" --przypomniało mi się, że często, gdy jeżdżę autem i spoglądam w tylne lusterko to widzę takie obleśne scenki jak facet wyjada gile z nosa:O fuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjj:P

Gość milusiaaaaa
do On z W-wy---------ja tam u siebie wszystko akceptuje i nie mam takich problemów!:P

Gość milusiaaaaa
dell.----------a to ci widoki dopiero.no proszę.........

Gość się znalazła
"mnie brzydzi jak facet wkłada sobie do spodenek łapę i się drapie po jajkach,a potem tą łapą je.Widziałam wiele facetów jak to robią i to jest ich jakiś,,małpi"odruch.BlEEEEE..." sama zas bierzesz do paszczy a potem również tą paszczą jesz lodziaro je/bana a generalnie to mnie odrzucaja te wasze upackane menstruacyjnymi wydzielinami majtasy

Gość milusiaaaaa
nie koniecznie my z nimi spotykamy tylko takich na swojej drodze spotykamy:P oni są wszedzie:):P

Gość kocham facetów
Mnie nic w nich nie przeszkadza.Mój mąż nie roobi takich obleśnych rzeczy.Jest fantastyczny,dba o siebie,ale bez przesady.To cholernie niesmaczne,co tu piszecie,a jesli sie kogoś kocha,to pewne naturalne odruchy,nie powinny razić,a tymbardziej byc opisywane,,,,,,