Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milusiaaaaa

DZIEWCZYNY piszemy co nas obrzydza w facetach! start!

Polecane posty

Gość a fu
Już uciekam z tego forum-bo zaraz zwymiotuję.Oni naprawdę są obrzydliwi.Dzisiaj będę w pracy na nich patrzyć jak na koczkodanów.Cześć

Gość łooooooo rany
się znalazła - nie każda kobieta ma upaćkane majtki w okresie....... :-P Obrzydliwe to co piszecie............

Gość a ile dziecko ma miesiecy
moj maz tez zazwyczaj mnie nie obrzydza,ale wkurza mnie jak ciagle ale to prawie ciagle chodzi z wyciagnietym fiutem. on to robi juz niekontrolujac sie. np ogladamy dziennik on wyciaga go ze spodni i co chwile dusi. brrrrrrrrr

Gość dell.
albo jak przecierają łapska pod pachami i później tak to wąchają, jakby od tego smrodu jakiejś ekstazy dostawali:P bleeeeeeee:P:P:P

Gość tak no zobacz
ten co się nie znalazł:P:P:P a minete to czym niby robisz????a może ty postny całe życie ????buhahahah...:)

Gość krosty na plecach
chodzi z wyciągnietym? O matko...

Gość tak no zobacz
mój były też potrafił cały dzien w bokserkach z wywalona pała.......aż sie odechciewało ....

Gość łooooooo rany
A mój się sam "trzepie" w nocy, przez sen:-(

Gość milusiaaaaa
idealna???? zeby myje kilka razy dziennie,dentysty sie nie boje,zawsze mam świeży oddech,kamienia też nie mam,dodam,ze wszystkie zeby w pełnym komplecie strupów nie zdrapuje,jak spożywam to nie gadam zeby mi z pyska nie leciało:P no i nie tylko wiadomo ,kultura:P nie chodze z tłuszczem na głowie,uszy czyszcze codziennie,prysznic minimum dwa razy dziennie(w tygodniu jak chodzę do pracy kąpac się w pracy przeciez nie będę) zawsze mam czyste paznokcie no i zadbane,pedicure tez zrobiony-przez cały rok tak jak wszelka depilacja,a jak mnie w nosie"swędzi"to jest cos takiego jak chusteczki do noska....:p na ulicy też nie pluje:P

Zadałabym inne pytanie - Co mnie odpycha od faceta ? A odpowiedź jest taka, że najgorsze co może być u faceta, to niestały charakter, brak wyobraźni [ mówi co innego, robi co innego :)], ponadto- taki, że nie można na nim w ogóle polegać, kłamliwy, nie przyznający się do swoich błędów, zdradliwy [zmienny w uczuciach], szukający poklasku u kolegów, liczyrzepa. Co do higieny, to oczywiste, że odpycha każdy zaniedbany facet, ale i kobieta [ w tym nie ma wyjątków]

Gość milusiaaaaa
grażka_b------racja jak najbardziej

Gość a ja po prostu
nie znosze jak mój facet sra po kilka razy dziennie i za kazdym razem mi o tym mówi

Samokrytycznie przyznam, że posiadam wiekszość opisanych wyżej przywar :o Do tego dodam że: - dłubię w zębach żyletką, szpilką itp. - notorycznie sikam do zlewozmywaka -często noszę dziurawe skarpetki - jak zapomnę wstawić prania używam wyciągnietuch z kosza uzywanych skarpetek i majtek (wybieram zawsze najmniej obsrane) - drapię się po plecach czochrając się o kant szafy Pewnie o wielu jeszcze zapomniałem, ale moja Pani i tak uważa mnie prawie za ideał mężczyzny :) I jak tu zrozumieć kobiety!

a najśmieszniejsze jest to ,że Wy drogie Panie macie wszystkie te wady :D :D :D ale tego u siebie nie widzicie,bo wy przecież wszystkie takie milusie jesteście nawet leżąc zrzygana na ławce w parku ze swoich ukochanym prawdziwym menem :D :D :D

Gość dlugi paznokietek
te paznokcie sa do dlubania w nosie, wiem bo moj tata takiego ma haha ;|

Gość milusiaaaaa
fiutek mnie obrzydza:p

Gość nie umyte penisy i drapanie si

Gość dlaczego chodzą z interesem
na wierzchu????????? nie rozumiem, to chyba były żarty tak? i z tym 'trzepaniem' przez sen to tez??

Gość to nie żarty
oni to lubią szczególnie jeśli mają sie czym pochwalić uważają , że sam widok już nas kręci maksymalnie tak jakby chcieli powiedzieć : no zobacz jakiego mam, piekny prawda, powinnaś być w siódmym niebie , że jest twój

Gość Bywalec co Ty pierniczysz
Twoja Pani uważa Cię za prawie ideał i nie rozumiesz dlaczego? PRAWIE robi wielką różnicę.

Gość podbijamy

Gość sadareh
tak jak ktoś napisał obgryzione paznokcie i tłuste włosy

Gość zoola
oblesne dowcipy, uwagi na temat techniki jazdy kobiet, brak higieny, fiut w zwisie na wierzchu, bekanie , smarki w nosie , włosy w nosie i uszach , włosy na plecach, zbyt duze owlosienie na klatce, nadmuchane mięsnie, otyłośc długie paznokcie , brak zębów

Gość no obgryzanie i jedzenie
własnych skórek? przesada...a co wtym obrzydliwego? a Wy dziewczyny nie drapiecie sie po cipce? i zawszr rece myjecie potem? nie wierze.

Gość te długie paznokcie nie są
do dłubania w nosie tylko w uchu!!!!!! Z przekrzywioną na bok głową. :O

Gość czego ona chce
slina zbierająca sie w kącikach ust podczas rozmowy(a potem wsiorbywanie jej do srodka;/)...mam takiego znajomego. poza tym ogólny brak higieny jest okropny i to nie tylko u mężczyzn

Gość hahahahahahahahahahahaha
ja czasami widuje takeigo afeta, nawet nwat jest, ale ma wielkie wlosy w uszach :o blee, od razu stracil w moich oczach :P Hehe, a poza tym, wiele z wyzej wymienionych, ale niektore sa juz pzresadzoneb ;)

Gość i dobrze tak
popsute zeby smrod z ust,stopy popekane i polamane paznokcie,brodne smierdzace buty,albo sandalki bleeeeeee u faceta!!szorstkie cialo fuj bo poco im balsam nie pedaly przeciez:)