Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka21

tani nocleg nad polskim morzem

Polecane posty

Gość studentka21

gdzie, za ile, co polecacie?

Ja byłem we Władysławowie 35 zł. od osoby czyli 70 zł za pokój z łazienką telewizorem i dwuosobowym łóżkiem Uwazam że to bardzo tanio tyle że juz nie ma miejsc na wakacje

Gość studentka21
ohhh :(

Gość reter
we Władysławooe są noclegi po 25zl, bylam 2 sezony

Gość to wszystko zależy od warunków
w każdej miejscowości nadmorskiej są pokoje od 25-60 zł zależy jakie są warunki z łazienką - lodówką -czy aneksem kuchennym to wiadomo drożej -blisko do plazy też drogo . Ale są jeszcze wolne miejsca w Pobierowie -jest tu masa domków w lesie i warunki całkiem całkiem ....

Gość studentka21
a jakie pokoje ? w co wyposażone?

w pokoju masz telewizor ,lodówkę ,czajnik elektr.,łazienkę , parking i miejsce na grilla ...

Gość w Lebie tez juz od 25 zl
od osoby, ale lazienka wspolona i pokoj bez telewizora

u nas łazienka i tv to już dawno norma a jeśli pokoje do wspólnej łazienki to też 25 zł ale w pokoju jest czajnik i lodówka ...

Gość studentka21
a jakies konkretne adresy? a i czy trzeba zamawiac wczesniej? czy znajdę jakies wolne pokoje na miejscu?

do 10 lipca znajdziesz a po 10 lipca do 10 sierpnia nie radzę jechać w ciemno

Gość w Lebie tez juz od 25 zl
przejdz sie zawsze w okolice dworca o czasie, gdy przjezdzaja np pociagi z Katowic czy Warszawy, bo tam zawsze stoja wynajmujacy, ktorzy jeszcze cos maja wolnego i "lapia" gosci

połowa wynajmujących posiada strony w internecie a druga połowa nie i z tąd opinie ,że brak miejsc.... jak ktoś wynajmuje pensjonat to lepiej jak ma strone www a jak inny ma dwa pokoje to zawsze znajdzie kogoś na nocleg :)-nie ma z tym problemów ale środek wakacji to obłożenie jest pełne wszędzie ...

Gość studentka21
no wlasnie ze nie moge zaplanowac dokladnie kiedy pojadę, mam mało kasy, a nie wiecie ile kosztuje dojazd pociągiem z Katowic?

Gość glupcy
jestescie barany!! czytacie tylko ogloszenia w necie jak wiekszosc ludzi a tam faktycznie nie ma juz miejsc , ja zawsze jezdze w ciemno i wyrywam pokoje z lazienka za 22zl, bez lazienki za 17zl!! dodam jeszcze ze nigdy nie zdarzylo mi sie ze bylem dalej niz 500metrow od plazy!! ale jak ktos musi miec cos zaklepane juz pol roku na przod to wlasnie ma taki problem bez pojecia!!!!

ja nad morzem byłem 5 dni i mi wystarczy Teraz szukam na Mazurach w Mikołajkach albo Augustowie Orientuje się ktoś jakie tam są ceny kwater lub hoteli?

Gość studentka21
dlatego wole na miejscu poszukac czegos bo przez internet zawsz drozej, jakies prywatne oferty są zawsze atrakcyjniejsze

Gość studentka21
ja właśnie chcę jechać na 5 dni bo tyle będę mieć urlopu

Gość glupcy
a pociag kosztuje 52zl do kolobrzegu z katowic najlepiej wyjechac w tygodniu to ma sie dla siebie caly przedzial:D zupelnie jak kuszetka! a jak sie niewie ile bilet kosztuje to polecam strone www.pkp.pl!

do głupcy masz trochę racji jak byłem teraz we Władku to identyczna sytuacja. Jak wczesniej zwoniłem to dopiero w 10 ośrodku były miejsca a jak zacząłem łazić po Władku to znalazłem przynajmniej kilka ogłoszeń o wolnych pokojach i nie były dalego od plaży. Ale jak jedziesz z rodzina to nie możesz sobie pozwolić na latanie i w ciemno szukaniu odpoiwedniego pokoju

Gość studentka21
na tej stronie www.pkp.pl nie potrafię znaleść cen biletów

Gość glupcy
ja moge polecic Ustke a konkretnie Osiedle Przewloka daleko do centrum 15min do morza 10min ale jest mnustwo willi i pokoje sa zawsze!!! aha noi cena za 2-osobowy z lazienka placisz 20zl jesli ponad 10 dni 18zl! w pokoju jest zazwyczaj TV i lodowka . Pozatym to bardzo mila okolica z dala od zgielku dosc duzego miasta jakim jest Ustka. rzecz jasna to nie jakas wiocha tylko osiedle domkow jednorodzinnych noi stadnina koni jest bardzo blisko a kobitki to lubia:D

Gość glupcy
do studentki zapewne bladynki:D wybierasz polaczenie jakie chcesz klikasz wyswietl wybrane polaczenie szczegolowo i pod nim masz opcje CENA klikasz i juz:D jakiez to skaplikowane:D

Gość studentka21
aaa nie jestem blondynką, ale dzięki

Do GłUPCY>>>>>>ciesz się ,że miałeś takie szczęście !!! bo w ubiegłym roku sama obdzwaniałam znajomych w poszukiwaniu pokoju dla ludzi ,którzy przyjechali w ciemnio z dwójką małych dzieci ! W Pobierowie w środku sezonu możesz znależć pokój ale kilka dobrych kilometrów od plaży ....wielu ludzi woli jednak -samodzielne kempingowe domki zamiast kwaterę przy rodzinie !Rozmawiając z ludzmi wiem ,że nie za bardzą chcą spędzać urlop w mieście -gdzie mieszkaja i tak cały rok! Mam takich gości ,którzy niegdyś jeżdzili do Władka ,Międzyzdroi, czy kołobrzegu ale jak przyjechali raz tutaj -tak przyjeżdzają co roku oni i ich znajomi więc chyba o czymś to świadczy?

\"Pozatym to bardzo mila okolica z dala od zgielku dosc duzego miasta jakim jest Ustka\". Czy to żart? Nad morzem to duże jest trójmiasto i ewentualnie Szczecin

oczywiście Sczecin jest blisko morza a nie nad morzem bo zaraz mi poślą wiąchy :)

Gość glupcy
to wszystko zalezy od warunkow - rozumiem ze sama wynajmujesz pokoje? jakie u ciebie sa warunki i ceny? a pozatym Pobierowo to niewielka miejscowosc dlatego moze nie byc pokoi ale Kolobrzeg Miedzyzdroje czy Ustka......

DO STUDENTKI !!!!091-3864 103 jest to tel do ludzi,którzy zajmują się przewozami turystycznymi z Nowej Rudy nad morze -ale nie wiem nic konkretnego -widziałam tylko ogłoszenie 🖐️