Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka21

tani nocleg nad polskim morzem

Polecane posty

Gość glupcy
Do Wawiak aha czyli trojmiasto to miasto:D a ustka ma 20tys mieszkancow + turysci w sezonie...... wiec okreslenie DOSC duze miasto chyba tu pasuje!

Gość to wszystko zależy od warunków
ale abyś mógł ze mną podyskutowac to najpierw musiałbyś tutaj być :) a u mnie ceny w czerwcu 25 do poł lipca 35 i do 10 sierpnia 40 od osoby. Są to pokoje w domkach kempingowych z łazienkami ,lodówką tv, jest miejsce na grilla parking -

do głupcy zamiast pisać Gdańsk Sopot Szczecin wolałem skrócić trójmiasto. Tymbardziej że sami mieszkańcy mówią że mieszkają w jednej dużej aglomeracji. :) Ustka 20 tyś + turyści , no cóż moja dzielnica ma 120 tyś Nie pomyśl że się wymądrzam, poprostu smiesznie to zabrzmiało z tym zgiełkiem dużego miasta :)

aaa i co wązne do plaży 280metrów do sklepów (są trzy pod nosem) jest 100 metrów ... A pobierowo rozwija sie w takim tempie,że starczy nie być 2-3 lata i człowiek nie potrafi się odnalezc...

Gość glupcy
to wszystko zalezy od warunkow -- BYLEM! ale w okolicy wole Lukecin choc od 8 lat w lukecinie pewnie duzo sie zmienilo kiedys to byl jeden glowny plac i 3 ulice a wlasnie takie miejsca lubie

wawiak-------wiesz mamy sporo gości z Warszawy ,z częscią z nich utrzymujemy kontakt nawet po wakacjach....

8 lat temu?????????to teraz nie wiedziałbyś gdzie jestes !!

Gość glupcy
do Wawiak wiec ja mieszkam w Silesi badz inaczej GOP-ie! moje miasto ma 110tys mieszkancow wiec mam punkt odniesienia mimo to na urlopie miejscowosc 20-tysieczna to i tak dla mnie za duzo. wkoncu mam wakacje raz w roku a reszte czasu w miescie spedzam:d