Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

slodziutka160

spoznia mi sie okres pomocy !!!!

Polecane posty

Powinnam miec okres 7 czerwca ale sie spoznia i nigdy tak nie bylo. Kochalam sie z chlopakiem ale zabezpieczylismy sie chodz wiadomo ze roznie bywa. prosze pomozcie czy moge byc w ciazy ?? albo co zrobnic by przyspieszyc okres ?

Gość *****************
owszem, możesz być w ciąży

Gość po prostu wyluzuj
:) i okres sam przyjdzie, szanse ze jestes w ciaży są znikome. Zrob test i bedziesz miala pewność:)

Gość A ja sie zastanawiam
Czy Ty wrozki szukasz?????

Gość mala_marta
slodziutka 160!mam taka sama sytuacje:( czekam czekam i nic kochalam sie z chlopakiem w dni nieplodne (23 do 27 dnia cyklu) a cykl byl 27dniowy dostalam normalna miesiaczke potem kolejną zabezpieczylismy sie prezerwatywa, a okres mi sie spoznia (choc i tak mam nieregularne) moze to przez te upaly?już mam schizy:(

Gość ehh mnie też/
Ja powinnam dostać 6stego, też niby zabezpieczałam się prezerwatywą, wczoraj nawet już coś było myślałam, że się ten okres rozkręci a tu nic, cisza..... Robiłam test, negatywny. I zrozum o co tu biega?

A ja myslalam, ze znowu bede czekac na okres 3 tygodnie tak jak ostatnio a tu przyszedl prawie w terminie. Nie martwcie sie, to chyba przez ta pogode.

Rozumiem... rozumiem.... I to jest m.in. urok życia po 50 - NIE MUSZE SIE MARTWIC CO MIESIąC :) :) :) Ale juz swoje wymartwiłam się. Ja robiłam nasiadówki w gorącej wodzie, takiej, żeby sie nie sparzyć oczywiście no i przestawiałam meble, szafę sama przesuwałam, wódeczkę mąż mi polewał. Ale, mój Boże kiedy to było!!! życze byście dostały jutro 🌻