Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamil29

Niepokoje sie o swoja dziewczyne.............

Polecane posty

Gość Kamil29

mam 2 lata dziewczyne, niestety ale nie rosna jej piersi. Nie wiem czy to normalne. Ma male A. Piersi prawie nie widac... ma tylko duze, ciemne sterczace brodawki ktore same w sobie sa bardzo sexowne. czy to w jej wieku normalne czy powinnismy udac sie do lekarza.. ma 17 lat

Gość anteczka
ma czas....mojej kolerzance zaczęły rosnac własnie pod koniec 17 i ma teraz c ;)

ja mam 19 o nie mam piersi wcale, znaczy mam takie jak Twoja dziewczyna i nie placze z tego powodu, ani moj facet..sam sie udaj do lekarza z glowa...bo jedne maja duze piersi, a inne male, a jeszcze inne wcale..;P

Gość lollola ej
niestety nie rosna jej piersi:) nic na to nie poradzisz;) chyba, ze zajdzie w ciaze, jednya mozliwosc droga naturalna;) albo operacja pozostaje bo raczej w tym wieku kobieta jest juz dojrzala plciowo, wiec nie masz na co czekac, przykro mi:):)

Gość cyber myszka345
obawiam sie ze juz jej nieurosna,mi przestaly rosnac w tym wieku,niema lekarstwa na powiekszenie piersi wiec poco myslisz o lekarzu,jak facet ma malego to idzie z tym do lekarza czy co???

Gość BeznadziejnaOsoba
a mio wmawiacie ze urosna :O:( 😭

przykro mi ale ja mysle ze to zadkosc w wieku 17lat jak kobiecie wciaz rosna piersi,a jak juz urosna to pewnie malo